Πιες το καφεδάκι σου και μετά φτιάξε και μια μάσκα ομορφιάς!

Βeauty tricks με κύριο συστατικό τον καφέ! Τέλειο;
Πιες το καφεδάκι σου και μετά φτιάξε και μια μάσκα ομορφιάς!



Tι υλικά σου έρχονται στο μυαλό όταν σκέφτεσαι να φτιάξεις μια μάσκα ομορφιάς; Η απάντησή σου θα περιοριστεί στο γάλα, βρώμη, ζάχαρη, αυγά, ελαιόλαδο! Σωστά;
Σίγουρα ο καφές δεν θα σου ερχόταν στο μυαλό!

Όμως δεν φαντάζεσαι πόσο ευεργετικός είναι στο δέρμα σου! Γι΄αυτό ετοίμασε ένα καφεδάκι, πιες τον με την ησυχία σου και έπειτα σύμφωνα με τις παρακάτω οδηγίες που θα σου δώσω φτιάξε τις καλύτερες και τις πιο αποτελεσματικές μάσκες ομορφιάς!

1. Body scrub 
Αφού πιεις τον καφέ σου (ελληνικό ή γαλλικό) πάρε το κατακάθι του και ανακάτεψε το μαζί με 2 κ.σ. ελαιόλαδο! Αυτό το μείγμα γίνεται το τέλειο scrub για το σώμα σου. Και αυτό που πρέπει απαραίτητα να ξέρεις είναι ότι το scrub από καφέ δεν "γδέρνει" το δέρμα τόσο όσο η ζάχαρη ή αλλο συστατικό. Γι΄αυτό αν έχεις ευαίσθητο δέρμα επίλεξε αυτή την εκδοχή!

2. Μαύροι κύκλοι
Η καφεΐνη είναι το κύριο συστατικό που περιέχεται σε κάθε κρέμα ματιών. Ωστόσο όμως αν η δική σου δεν έχει μέσα καφεΐνη τότε ανάμειξε μια μικρή ποσότητα από την κρέμα σου με λίγο καφέ και βάλε την κάτω από τα μάτια σου. 

3. Κάνει λαμπερά μαλλιά για τις μελαχρινές
Όπως γνωρίζουμε το χαμομήλι κάνει καλό στις ξανθιές και ο καφές στις μελαχρινές. Δεν το ήξερες αλλά τώρα που το μαθαίνεις καλό είναι να το υιοθετήσεις κιόλας! 
Χρειάζεσαι 2 φλιτζάνια δυνατό καφέ, τα οποία και θα τα ρίξεις στα μαλλιά σου. Έπειτα θα αφήσεις το μείγμα για λίγες ώρες πάνω στα μαλλιά σου και θα καλύψεις το κεφάλι σου με μια πλαστική μεμβράνη. Ύστερα μπορείς να λούσεις τα μαλλιά σου. Το αποτέλεσμα θα είναι θεαματικό! Το χρώμα των μαλλιών σου θα είναι τόσο λαμπερό που δεν θα το πιστεύεις!

4. Το καλύτερο ανιγηραντικό συστατικό!
Τα προϊόντα αντιγήρανσης είναι πολύ ακριβά, έτσι δεν είναι;
Αντί να χαλάς μια περιουσία, εκμεταλλεύσου την ιδιότητα του καφέ! Ανάμειξε λίγο καφέ με λίγο νερό και ρίξε και μερικές σταγόνες tree oil. Με αυτό το μείγμα κάνε μασάζ στο δέρμα σου κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Έπειτα ξέπλυνε με άφθονο νερό. 

5. Ανοικοδόμηση της τρίχας (αν είσαι μελαχρινή)
Κάθε εβδομάδα μπορείς να κάνεις το εξής πριν λουστείς: Bάλε λίγο καφέ στην ρίζα σου και στις άκρες. Άφησε για λίγη ώρα και έπειτα λούσε τα μαλλιά σου. Αυτό το μυστικό ομορφιάς δεν ενδείκνυται για ξανθά μαλλιά διότι θα τα σκουρύνει.

6. Αντίο κυτταρίτιδα!
Σου έχουμε την τέλεια λύση για την κυτταρίτιδα ~> Ανάμειξε λίγο καφέ με έλαιο καρύδας και άπλωσέ το στις περιοχές που έχεις κυτταρίτιδα. Κάνε μασάζ με απαλές κινήσεις για λίγα λεπτά. Επανάλαβε όποτε κάνεις μπάνιο!

Αν είσαι beauty junkie τότε θα λατρέψεις αυτά τα 4 πανεύκολα tips!