Είχες άσχημο ύπνο; Όσα πρέπει να κάνεις το πρωί για να μην ξεκινήσει στραβά η μέρα σου

Είναι δοκιμασμένα και πάνω από όλα αποδοτικά.
Είχες άσχημο ύπνο; Όσα πρέπει να κάνεις το πρωί για να μην ξεκινήσει στραβά η μέρα σου



Εντάξει όλα πήγαν λάθος. Δεν έχεις κοιμηθεί παρά μόνο τέσσερις ώρες κι αυτές στριφογυρνώντας. Μην πανικοβάλλεσαι. Η ημέρα σου μπορεί να φτιάξει, αρκεί να ακολοηθήσεις τα σωστά βήματα. 

Είναι δοκιμασμένα και πάνω από όλα αποδοτικά.

Μην πατάς το snooze
Δεν έχει κανένα νόημα να πατάς το κουμπί της αναβολής. Παρατείνεις αυτό που πρόκειται έτσι κι αλλιώς να συμβεί και συγχρόνως σου δημιουργούνται και νεύρα από το συνεχές κουδούνισμα.

Άνοιξε τα παντζούρια να μπει το φως
Ο ήλιος θα σε ξυπνήσει και θα σε ανανεώσει. Άσε το δωμάτιο να γεμίσει με άπλετο φως.

Κάνε ένα κρύο μπάνιο
Το κρύο ή έστω χλιαρό μπάνιο το πρωί, θα σε αναζωογονήσει. Ξεκίνα με λούσιμο και scrub, ξεβγάλσου και στη συνέχεια άσε να τρέξει πάνω σου παγωμένο νερό για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα. Πρωινή σύσφιξη.

Πήγαινε για τρέξιμο
Έστω και ένα δεκάλεπτο γυμναστικής θα σε ξυπνήσει για τα καλά. Άσε που αν βγεις νηστική, θα κάψεις μόνο λίπος. Το ήξερες αυτό; (Μην το κάνεις αν είσαι υποτασική)

Βάψου 
Για να φτιάξεις το κέφι σου, βγάλε από το νεσεσέρ τα καλλυντικά σου και γίνε η πιο όμορφη πρωινή version σου. Μην ξεχάσεις το consealer για τους μαύρους κύκλους της αϋπνίας.

Φτιάξε καφέ και βάλε μουσική
Υπάρχει μεγαλύτερη απόλαυση από το να πίνεις το ωραίο σου καφεδάκι ακούγοντας την αγαπημένη σου μπάντα; Σίγουρα όχι. 

Πιες νερό
Η σωστή ενυδάτωση μπορεί να αποτρέψει τον πονοκέφαλο. Το ήξερες; Αν όχι ξεκίνα να πίνεις νερό το πρωί. Ειδικά μέρες σαν κι αυτή που το προηγούμενο βράδυ δεν κοιμήθηκες.

Φτιάξε την αγαπημένη σου λίστα 
"Πέτα" τα τραγούδια που σε ανεβάζουν σε ένα στικάκι και έξω από την πόρτα. Η διαδρομή προς τη δουλειά, δεν θα σου φανεί το ίδιο βαρετή.