Xειμωνιάτικα στα μαγαζιά: Πώς δεν θα χαλάσεις όλο σου το μηνιάτικο

Αν ανοίξεις πρώτα την ντουλάπα σου.



Η νέα σεζόν σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου καταναλωτικής μανίας. Οι βιτρίνες έχουν φορέσει τα καινούρια τους παλτό, φορέματα, πουλόβερ, δερμάτινα jackets και παντελόνια, μποτάκια και μεγάλες leather bags. 

Κάθε που περνάς από μπροστά τους κλείνεις τα μάτια για να μην μπεις σε πειρασμό. Δεν ξέρεις όμως πόσο θα αντέξεις. Άσε τα κόλπα με τα αμφίβολα αποτελέσματα. Η λύση είναι στην ντουλάπα σου.

#Τα περσινά χειμερινά
Μέχρι να βγάλεις τα χειμωνιάτικά σου, μην κάνεις καμία αγορά. Καταρχάς γιατί δεν θυμάσαι τι ακριβώς έχεις και κατά δεύτερον γιατί δεν έχεις δει κατα πόσο μπορείς να επαναφέρεις κομμάτια περασμένων ετών.

#Διάβασε περιοδικά και blogs
Το διαδίκτυο έχει καταρρίψει τα σύνορα και όρια της μόδας. Ενημερώσου για όλες τις νέες τάσεις και τα must have pieces του χειμώνα και μετά βγες για αγορές. Δες εδώ όλα αυτά που συνέλεξε η δική μας fashion editor.

#DIY
Σίγουρα έχεις ρούχα που είσαι έτοιμη να τα δώσεις. Ρίξε τους μια δεύτερη ματιά και σκέψου πώς μπορείς να τα μεταμορφώσεις. Γιατί σίγουρα μπορείς να υιοθετήσεις μια από τις νέες τάσεις, απλώς αλλάζοντας ένα παλιό σου κομμάτι.

#Ψάξε online προσφορές
Τα online καταστήματα είναι πολλά και οι προσφορές που έχουν κατά καιρούς, μεγάλες. Υιοθέτησε τα νέα look χωρίς να χαλάσεις μια περιουσία.

#Second Hand
Πάντα θα την προτείνουμε αυτή τη λύση. Μοναδικά κομμάτια σε απίστευτες τιμές. Aρκεί να ξέρεις πώς να επιλέξεις το κάθε fashion item. Eμείς κάτι ξέρουμε και εδώ θα δεις τις συμβουλές μας.

Δες εδώ τα αγαπημένα μας second hand στην Αθήνα.