Good morning! Τι να κάνεις για να έχεις μια super ημέρα!

Όλες οι συνήθειες που πρέπει να υιοθετήσεις με το καλημέρα!
Good morning! Τι να κάνεις για να έχεις μια super ημέρα!



Ντριν, ντριν το ξυπνητήρι ηχεί! Μια νέα ημέρα μόλις ξεκίνησε! Πατάς το ξυπνητήρι και σηκώνεσαι από το κρεββάτι. Δεν έχεις και πολύ διάθεση. Σκέφτεσαι πως θα κάνεις πάλι τα ίδια και έχεις βαρεθεί ήδη. Όμως μην ξεχνάς πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και με τέτοια διάθεση η μέρα σου θα είναι μια από τα ίδια. Αν θέλεις να κάνεις την ρουτίνα σου πιο ευχάριστη τότε άλλαξε διάθεση και ακολούθησε τις παρακάτω συνήθειες!

1. Με το καλημέρα βάλε μουσική!
Φτιάξε μια playlist με τα αγαπημένα σου κομμάτια και βάλε την να παίζει με το που ξυπνάς. Υπάρχουν πολλά apps που μπορείς να κατεβάσεις, έτσι ώστε να την έχεις αποθηκευμένη στο κινητό σου. 

2. Φτιάξε ένα πλήρες πρωινό
Το πρωινό είναι κάτι που περιμένεις πως και πως! Σου δίνει την ενέργεια που χρειάζεσαι για να είσαι παραγωγική στη δουλειά σου και σε ότι έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα!
Το ιδανικό πρωινό είναι: ένα μπολ με δημητριακά, βρώμη και γάλα και ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι.
Αν δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις πρωινό τότε ξύπνα λίγο νωρίτερα!

3. Δώσε προσοχή στο τι θα βάλεις
Όπως και να το κάνουμε το ντύσιμο σε εμάς τις γυναίκες έχει μεγάλη σημασία. Μπορεί να σου φτιάξει τη διάθεση και να σου δώσει αυτοπεποίθηση. Γι'αυτό φόρεσε ότι σε κάνει να νιώθεις δυναμική και sexy! Τόλμα να κάνεις ανατρεπτικά ντυσίματα που θα σου φτιάξουν τη διάθεση! 

4. Να είσαι ευγνώμων
Να είσαι ευγνώμων που έχεις ένα λόγο να ξυπνάς κάθε πρωί, είτε αυτός ο λόγος είναι δουλειά, σχολείο, πανεπιστήμιο ή κάτι άλλο. Σκέψου ότι έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάτι δημιουργικό και να ζησεις νέες εμπειρίες. 
Καλύτερα να έχεις μια busy ημέρα παρά μια κενή και βαρετή ημέρα!

5. Ξύπνα στην ώρα σου
Χτυπάει το ξυπνητήρι σου! Μην πατάς snooze ανά 5 λεπτά λες και κάτι θα αλλάξει. Αυτά τα παραπάνω λεπτά δεν σου προσφέρουν τίποτα. Γι΄αυτό ξύπνα on time! Είναι το πιο πρακτικό πράγμα που μπορείς να κάνεις! Διότι και θα έχεις χρόνο να ετοιμαστείς χωρίς να βιάζεσαι και θα έχεις καθαρό μυαλό για την υπόλοιπη ημέρα! 

6. Πιες ζεστό νερό
Με το που σηκωθείς από το κρεββάτι σου δοκίμασε να πιεις ένα ποτήρι ζεστό νερό. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξυπνήσεις σώμα και μυαλό! 
Επίσης μπορείς να πιεις ένα ποτήρι νερό κρύο και να προσθέσεις φέτες λεμόνι μέσα. 
 

Αν προλαβαίνεις κάνε και λίγο γυμναστική! Δες εδώ μικρά tricks για να σου γίνει συνήθεια!