Θέλεις να ξυπνήσεις πιο όμορφη από ποτέ; Μπορείς!

Αρκεί να εφαρμόσεις αυτά τα μυστικά ομορφιάς πριν κοιμηθείς.
Θέλεις να ξυπνήσεις πιο όμορφη από ποτέ; Μπορείς!



Σπάνια ξαπλώνεις ξεκούραστη στο κρεβάτι σου, γιατί η ημέρα σου είναι γεμάτη υποχρεώσεις, άγχος και τρέξιμο. Όσο σπάνιο φαινόμενο είναι και να ξυπνήσεις πραγματικά χορτάτη από ύπνο, με διάθεση στα ύψη και το πρόσωπό σου να λάμπει. Κορίτσια, ακόμα κι εσείς που δεν έχετε πολύ χρόνο να ασχοληθείτε με τον ευατό σας, μπορείτε από αύριο κιόλας να ξυπνήσετε ομορφότερες και πιο ξεκούραστες. Αρκεί να ακολουθήσετε τα κολπάκια ομορφιάς που θα διαβάσετε παρακάτω, λίγο πριν ξαπλώσετε το βράδυ. Για να κοιμηθείτε και να ξυπνήσετε σαν πριγκίπισσες...

#1 Για να απαλλαχθείς από τις ρυτίδες του προσώπου

Μπορεί ήδη να χρησιμοποιείς αντιρυτιδική κρέμα νυκτός, για πρόσωπο και μάτια, ή κάποιο serum, αλλά τίποτα δεν είναι πιο αποτελεσματικό από τις μάσκες ομορφιάς. Προτίμησε να αγοράσεις κάποια με εκχυλίσματα cranberry, που βοηθάει το δέρμα να γίνει πιο μαλακό κι ελαστικό. Ξέπλυνε καλά το πρόσωπό σου και αφιέρωσε λίγο χρόνο για τη μάσκα ομορφιάς. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και η αίσθηση του πεντακάθαρου δέρματος που θα νιώσεις μόλις την αφαιρέσεις, θα σε ξεκουράσει από μόνη της.

#2 Για να αποκτήσεις μαλακές φτέρνες και απαλές πατούσες

Αφού πλύνεις τα ποδαράκια σου, άπλωσε βαζελίνη στην πατούσα σου και επέμεινε ιδιαίτερα στη φτέρνα, όπου το δέρμα είναι συνήθως σκληρό και αφυδατωμένο. Μπορείς να κάνεις το ίδιο και με κάποια ενυδατική κρέμα σώματος, αν δεν έχεις βαζελίνη. Ύστερα φόρεσε βαμβακερές κάλτσες, τις οποίες θα αφήσεις όλο το βράδυ, ενώ κοιμάσαι. Την επόμενη ημέρα τα πόδια σου θα είναι πολύ πιο μαλακά.

#3 Για να μην ξυπνήσεις πάλι με μαλλί – ζούγκλα

Προτίμησε να πιάσεις τα μαλλιά σου μια χαλαρή κοτσίδα, για να αποφύγεις να ξυπνήσεις με εντελώς απείθαρχο και μπερδεμένο μαλλί. Μια καλή λύση επίσης είναι να χρησιμοποιείς σατέν μαξιλαροθήκες, γιατί το ύφασμά τους επιτρέπει στα μαλλιά σου να γλιστρούν επάνω, με αποτέλεσμα να μην μπλέκονται.

#4 Για να αποκτήσεις χείλη για φίλημα

Πριν κοιμηθείς άπλωσε στα χείλη σου λίγο αμυγδαλέλαιο και το πρωί που θα ξυπνήσεις θα είναι μαλακά και ενυδατωμένα.

#5 Για να απαλλαχθείς από τα σκληρά πετσάκια που χαλούν το μανικιούρ σου

Βάλε λίγο λάδι καρύδας στα νύχια σου και στα πετσάκια. Τα νύχια σου θα δυναμώσουν και τα πετσάκια θα μαλακώσουν, με αποτέλεσμα το μανικιούρ σου να δείχνει καλύτερο και περιποιημένο.

#6 Για να αποκτήσεις πιο μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες

Υπάρχουν διάφορα serum στην αγορά που υπόσχονται πιο πυκνές βλεφαρίδες και εντυπωσιακό βλέμμα, αλλά κοστίζουν και ίσως το αποτέλεσμα να μην σε ικανοποιήσει. Γι΄αυτό μπορείς απλά να αγοράσεις ένα καστορέλαιο και να απλώνεις μια μικρή ποσότητα από αυτό στις βλεφαρίδες σου με μία μπατονέτα, λίγο πριν ξαπλώσεις. Κάντο καθημερινά και σε 8 εβδομάδες θα δεις θεαματικά αποτελέσματα.

#7 Θέλεις απαλά χέρια;

Με ένα scrub που ήδη έχεις σπίτι σου (μπορείς να δημιουργήσεις και το δικό σου με καστανή ζάχαρη και ελαιόλαδο) κάνε μια καλή απολέπιση στα χέρια σου. Ύστερα άπλωσε μια γενναία δόση ενυδατικής κρέμας χεριών σε όλη την επιφάνεια. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα, αγόρασε από το φαρμακείο λαδάκι με βιταμίνη E και ρίξε μία μονο σταγόνα, αλείφοντάς τη μαζί με την κρέμα χεριών σου. Βάλε στα χέρια σου γάντια και πήγαινε για ύπνο. Η διαδικασία μοιάζει με εκείνη που ακολουθείς για να αποκτήσεις απαλές πατούσες. Τα χέρια σου το πρωί θα είναι πολύ απαλά και θα δείχνουν πιο νεανικά.

#8 Για δέρμα που λάμπει

Άπλωσε μια μικρή ποσότητα ελαίου με βιταμίνη E  στο δέρμα σου και ύστερα εφάρμοσε την ενυδατική σου κρέμα. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις λίγο ελαιόλαδο, το οποίο θα απλώσεις στο δέρμα σου, κάνοντας απαλό μασάζ, μέχρι να απορροφηθεί.

#9 Έβγαλες σπυράκι; Εξαφάνισέ το!

Πριν πας για ύπνο, βάλε επάνω στο ενοχλητικό σπυράκι μια μικρή ποσότητα οδοντόκρεμας και άφησέ την εκεί όλο το βράδυ. Το πρωί ξέπλυνε το πρόσωπό σου καλά. Εξαφανίστηκε;

Αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο το βράδυ για όλα αυτά, γιατί την επόμενη ημέρα θα δεις ότι άξιζε τον κόπο. Αν δε, τα εφαρμόζεις καθημερινά, σε λίγο καιρό από τώρα θα νιώθεις πολύ περήφανη και δικαιωμένη που αποφάσισες να κάνεις την αρχή.

Δες εδώ ποια είναι η σωστή περιποίηση προσώπου πριν το μακιγιάζ σου, για να έχεις ένα λαμπερό πρόσωπο.