Πρωινό ξύπνημα: 7 τρόποι για να μην χάνεις πολύτιμο χρόνο

Κανένας από αυτούς δεν συνιστά να κόψεις τον καφέ!
Πρωινό ξύπνημα: 7 τρόποι για να μην χάνεις πολύτιμο χρόνο



Hey, εσύ, που είσαι ξαπλωμένη ακόμα στο κρεβάτι σου (ενώ το ξυπνητήρι σου έχει χτυπήσει 10 φορές και πατάς snooze), που φοράς τις αταίριαστες κάλτσες και τα μαλλιά σου είναι ανακατωμένα, θέλω την προσοχή σου! Από τι φαίνεται δυσκολεύεσαι να ξυπνήσεις. Και κάθε μέρα συμβαίνει το ίδιο και το ίδιο! 

Ναι, καμιά φορά συμβαίνει να σε παίρνει ο ύπνος γιατί ξενύχτησες εχτές το βράδυ. Όμως το να χαζεύεις στο instagram διαφόρων celebrity ή το να τσεκάρεις το facebook του πρώην σου δεν πιάνεται σαν δικαιολογία ότι δεν μπορείς να ξυπνήσεις! 
Το καταλαβαίνεις νομίζω!

Ας δούμε κάποια tricks που μπορείς να κάνεις προκειμένου να μην χάνεις πολύτιμο χρόνο το πρωί και πάνω από όλα χωρίς να κάνεις skip στα βασικά όπως είναι το πρωινό και άλλες beauty συνήθειες.

Καταρχάς...

Τip 1#
Μείνε μακριά από το κινητό και τον υπολογιστή σου!

To πιο αντιπαραγωγικό πράγμα που μπορείς να κάνεις πρωί πρωί είναι να τσεκάρεις τα email σου ή να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου για τον οποιοδήποτε ασήμαντο λόγο. Βάλε στο κινητό σου το airplane mode μέχρι να φτάσεις στο γραφείο.

Tip 2#
Δεν αμελείς τη beauty routine σου!

Πλένεις το πρόσωπό σου και έπειτα βάζεις μια ενυδατική κρέμα. (Φυσικά δεν ξεχνάς να απλώσεις και μια αντηλιακή.)Αν θέλεις βάζεις και μια κρέμα ματιών.
Βουρτσίζεις τα δόντια σου αλλά πριν από αυτό κάνεις αυτό το tip που ασπρίζει τα δόντια σου. Eίναι αποτελεσματικό και θα εκπλαγείς με τα αποτελέσματα!

Tip 3#
Στρώνεις το κρεβάτι σου!

Με το που σηκώνεσαι από το κρεβάτι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να στρώσεις το κρεβάτι σου. Διότι, κοίτα να δεις πως το σκέφτομαι ~> Όταν είναι στρωμένο το κρεβάτι και εσύ νυστάζεις, δεν μπαίνεις στον πειρασμό να πέσεις και να χωθείς εκεί μέσα. Όταν όμως βλέπεις τα σεντόνια ανακατεμένα και τα μαξιλάρια όσο να 'ναι σε ωθεί να χωθείς στο παπλωματάκι σου, διότι είσαι ευάλωτη!

Tip 4#
Φτιάξε ένα πλούσιο πρωινό.

Δεν πρέπει να παραμελείς ποτέ το πρωινό σου. Όμως αν πραγματικά δεν έχεις χρόνο γι΄αυτό, τότε το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι καταναλώσεις ξηρούς καρπούς. Το καλύτερο brain-boost που χρειάζεσαι με το καλημέρα!

Tip 5#
Φτιάξε έναν καφέ σκέτο!

Θα σε ξυπνήσει αμέσως και θα σε ενεργοποιήσει! Παραμέρισε τη ζάχαρη και το γάλα. Ειδικότερα αν κάνεις δίαιτα αυτό είναι ένα από τα καλύτερα tip για να καταφέρεις να χάσεις κιλά!

Tip 6#
Βάλε μουσική στο αυτοκίνητο!

Φτιάξε μια playlist με τραγούδια που θα έχουν επιλεχτεί με προσοχή! Πρέπει να είναι ανεβαστικά και να σου μεταφέρουν την ενέργεια τους! Θα πας στο γραφείο με άλλη διάθεση!

Tip 7#
Xρησιμοποίησε αυτό το μαγικό συστατικό ~> λάδι καρύδας!

α) Μπορείς προσθέσεις λίγες σταγόνες από λάδι καρύδας στον καφέ σου.

β) Είναι η τέλεια ενυδάτωση για το δέρμα σου!

γ) Αν πιάσεις τα μαλλιά σου κοτσίδα μπορείς να βάλεις στα μαλλιά σου λίγες σταγόνες από το λάδι καρύδας, έτσι ώστε να φαίνονται πιο υγιή και λαμπερά!

Ποιες είναι οι συνήθειες που θα βελτιώσουν τη ζωή και τη διάθεσή σου;