Η καλή ημέρα απ’ το χαμόγελό σου φαίνεται!

Tο Activia κάνει το χαμόγελο σου…πιο viral από ποτέ και σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις πλούσια δώρα!
Η καλή ημέρα απ’ το χαμόγελό σου φαίνεται!Εσύ ακόμα να συνειδητοποιήσεις την δύναμη που έχει το χαμόγελο σου; Έχοντας κάθε μέρα μόλις 24ώρες για να ισορροπήσεις τις απαιτήσεις του σπιτιού, της οικογένειας σου και της δουλειάς σου, κάνεις ταυτόχρονα ότι περνάει από το χέρι σου, για να εξασφαλίσεις ένα χαμόγελο σε όλους όσους αγαπάς! Πολλοί θα αναρωτηθούν πώς τα καταφέρνεις. Το μυστικό είναι ένα: η καλή διάθεσή ξεκινάει από μέσα σου!

Για σένα που θέλεις να μεταδίδεις την καλή σου διάθεση καθημερινά, το Activia κάνει το χαμόγελο σου…πιο viral από ποτέ και σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις πλούσια δώρα! Επισκέψου σήμερα τη σελίδα της Activia και ξεκίνα να σκορπίζεις χαμόγελα και καλή διάθεση. Διάβασε το Smile Message που έφτιαξε ειδικά για εσένα η προηγούμενη επισκέπτρια, καταχώρησε τον κωδικό που θα βρεις στην συσκευασία του Activia που μόλις απόλαυσες και διεκδίκησε πλούσια δώρα: Δωροεπιταγές των 50 ή 100 ευρώ για ρούχα, καλλυντικά, βιβλιά κ.α από αγαπημένα σου καταστήματα, το δικό σου φιλοτεχνημένο πορτρέτο, εκπτωτικά κουπόνια Activia αξίας 50€ και μεγάλο δώρο ένα ταξίδι σε όποιον προορισμό επιλέξεις εσύ* και 500€ μετρητά για να το απολαύσεις, μπορούν να γίνουν δικά σου! Μην ξεχάσεις να αφήσεις κι εσύ το δικό σου μήνυμα για να χαρίσεις με τη σειρά σου ένα μοναδικό χαμόγελο στην επόμενη επισκέπτρια!

To Activia απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που επιθυμεί να διατηρεί την ισορροπία στις ανάγκες της, τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην οικογενειακή της ζωή. Συνδυάζοντας όλα τα καλά του γιαουρτιού με τον ActiRegularis, την μοναδική καλλιέργεια που με βάση κλινικές μελέτες βρίσκεται «ζωντανός» στο προϊόν καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του και επιβιώνει τη διαδικασία της πέψης φτάνοντας στο έντερο, και με μία γκάμα από 11 διαφορετικές γευστικές προτάσεις, σε βοηθάει να νιώθεις καλά μέσα σου κάθε μέρα*!

Ξεκίνα να μοιράζεις χαμόγελα εδώ! http://www.monadikesgynaikes.gr/

*Στα πλαίσια ισορροπημένης διατροφής και υγιεινού τρόπου ζωής

 

**Όροι & Προϋποθέσεις Διαγωνισμού: www.monadikesgynaikes.gr