Spring cleaning: 8 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από τη ντουλάπα σου

Ξεκαθάρισμα τώρα! Ε, τι λες;
Spring cleaning: 8 πράγματα που πρέπει να πετάξεις από τη ντουλάπα σου



Ξυπνάς το πρωί. Πλένεις το πρόσωπό σου. Τρως πρωινό, ετοιμάζεις καφέ. Ανοίγεις την ντουλάπα σου. Σου πέφτουν λίγα ρούχα κάτω, γιατί δεν χωράνε. Ψάχνεις να βρεις εκείνη την μπλούζα που αγόρασες τελευταία. Μάταια. Επικρατεί ένας χαμός εκεί μέσα. Σε πιάνει αμόκ και επιλέγεις τυχαία ένα σύνολο. 
Έχεις αποφασίσει. Με το που γυρίσεις από δουλειά θα φτιάξεις την ντουλάπα σου. Δεν πάει άλλο.

Από που να αρχίσεις ~> 8 πράγματα να έχεις στο νου σου ότι πρέπει να ξεφορτωθείς!

1. Τα ρούχα που έχεις να βάλεις πάνω από ένα χρόνο: Άφησε τις δικαιολογίες! Μέχρι να ξανα έρθουν στη μόδα, θα έχεις αγοράσει άλλα. Άλλωστε για να μην τα έχεις βάλει τόσο καιρό σημαίνει ότι δεν σου αρέσουν πια. Γι΄αυτό απομάκρυνε οτιδήποτε περιττό και άφησε μόνο τα απαραίτητα.

2. Τις μονές κάλτσες: Όσο και αν σου αρέσει το σχέδιό της έκανε το κύκλο της αυτή η κάλτσα. Δώσε χώρο στα καινούρια εσώρουχα που θα αγοράσεις. (Και ναι το πλυντήριο εξαφανίζει τις κάλτσες)

3. Σπασμένες κρεμάστρες: Δεν πρόκειται με τίποτα να φτιαχτούν. Αντικατάστησέ τις με πλαστικές κρεμάστρες που δεν πιάνουν πολύ χώρο και δεν πρόκειται να χαλάσουν και εύκολα.

4. Πιτζάμες ή φανελάκια που έχουν λεκέδες: Kαι επειδή δεν φοράς αυτά τα ρούχα έξω, δεν σημαίνει ότι παίρνουν free pass. Ξεφορτώσου asap αυτά τα κοντομάνικα και νιώσε άνετα επιτέλους στο γραφείο και τεντώσου ελεύθερα!

5. Ρούχα με λάθος νούμερα, ρούχα που σου χάρισε η κολλητή σου αλλά τελικά δεν τα θέλεις.

6. Τρύπια εσώρουχα και πιτζάμες. (Ντροπή!)

7. Δώρα από γενέθλια που δεν σε ικανοποίησαν ποτέ: Μην νιώθεις υποχρεωμένη όταν κάποιος σου παίρνει κάτι, ότι πρέπει να το κρατήσεις κιόλας. Κάνε ότι σε ευχαριστεί και πέταξέ το.

8. Μονά σκουλαρίκια ή κοσμήματα που δεν έχουν προοπτική να φτιαχτούν: Η μόδα αλλάζει και νέες τάσεις επικρατούν. Δεν θέλεις να είσαι στο κλίμα. Απομάκρυνε από τον κοσμηματο-χώρο οτιδήποτε περιττό και κάνε χώρο για νέα accessories.

Mήπως ψάχνεις συγκάτοικο; Δες εδώ  όλα όσα πρέπει να ξέρεις!