Eίσαι single; 4 πράγματα που μπορείς να κάνεις αντί να ψάχνεις να βρεις αγόρι!

Θα διαπιστώσεις πως είναι "Πιο καλή η μοναξιά"!
Eίσαι single; 4 πράγματα που μπορείς να κάνεις αντί να ψάχνεις να βρεις αγόρι!



Eίσαι η μοναδική single της παρέας και νιώθεις λίγο περίεργα. Σε έχει πιάσει η ανασφάλεια και ψάχνεις απεγνωσμένα να βρεις έναν σύντροφο. Όμως για μισό λεπτό...είναι στ' αλήθεια αυτό που θέλεις ή έχεις μπει σε αυτό το τρυπάκι χωρίς να το καταλάβεις; Και εν τέλει τι σημαίνει, πως είσαι happy μόνο όταν είσαι σε σχέση; 
SOS: Πρέπει να τα βρεις με τον εαυτό σου!  

Ξεκίνα από τα πιο απλά:

1. Απόλαυσε τα μικρά πράγματα!
Το κινητό σου έχει γίνει η προέκταση του χεριού σου. Βγάζεις selfies, χαζεύεις στα social media, βλέπεις email, παίρνεις τηλέφωνα. Κάνε ένα διάλειμμα. Κλείσε το κινητό σου για λίγο, βάλε χαλαρή μουσική, πιες ένα κρασί και κάτσε στον καναπέ σου. Χαλάρωσε και μην σκέφτεσαι τίποτα. Απόλαυσε τη στιγμή. Μπορεί να είναι κάτι απλό, ωστόσο όμως είναι κάτι που χρειάζεσαι.

2. Σχεδίασε μικρές περιπέτειες!
Kανόνισε μονοήμερες εξορμήσεις με φίλους. Και αν δεν έχεις πολλά λεφτά μην σκας. Κάνε ένα check σε ταξιδιωτικά πρακτορεία γιατί μπορείς να βρεις προσφορές. Ακόμα και μια μέρα μακρυά από τη ρουτίνα σου θα ξελαμπικάρεις μόνο και μόνο που θα αλλάξεις παραστάσεις!

3. Σχεδίασε κάτι μακρινό με φίλους!
Κάνε πραγματικότητα ένα όνειρό σου. Είναι ένα ταξίδι στην Ινδία; Είναι ένα road trip με τους κολλητούς σου φίλους; Ό,τι και αν είναι βάλε το στο πλάνο σου. Μάζεψε λεφτά, βρες ημερομηνία. 

4.Get healthly!
Mυαλό: Μην αμελείς να διαβάζεις βιβλία. Εκτός του ότι ξεφεύγεις και ζεις σε μια παράλληλη πραγματικότητα, εξασκείς παράλληλα και το μυαλό σου. Λύσε έναν γρίφο, σταυρόλεξο. Φτιάξε ένα puzzle. 

Σώμα: Πήγαινε έναν περίπατο ή για τρέξιμο στο πάρκο. Φτιάξε την διατροφή σου. Πρόσθεσε φρούτα και λαχανικά και κόψε το αλκοόλ και το τσιγάρο. Πιες τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Απόφυγε να χρησιμοποιείς το αμάξι αν χρειάζεται να πας σε μια κοντινή απόσταση. Ξεκίνα ένα hobby που παράλληλα μπορεί να σε γυμνάσει κιόλας. 

Πνεύμα: Ξεκίνα yoga, διαλογισμό ή ρέικι. Κάνε μια βόλτα στη φύση μόνη σου και κάτσε εκεί για όσο σε ευχαριστεί.

Δες εδώ και κάτι αστείο για την περίπτωσή σου: 11 παράξενες σκέψεις των single γυναικών