Το πρώτο GIF πληκτρολόγιο είναι εδώ

Καλά τα emojis, αλλά σαν τα GIFsδεν είναι!
Το πρώτο GIF πληκτρολόγιο είναι εδώ



Ήταν να μην μάθουμε τα GIFs, αφού πλέον οι κινούμενες εικόνες συμπληρώνουν ιδανικά κάθε στιγμή που τα λόγια είναι απλά περιττά. Από τα διαδικτυακά άρθρα μέχρι το chatting με τους φίλους μας, τα GIF είναι σαν να δείχνουν ότι ακριβώς έχουμε στο μυαλό μας και δεν μπορούμε να εκφράσουμε με λέξεις.

Το μόνο κακό όμως είναι ότι μέχρι να ανοίξεις το Google και να πληκτρολογήσεις Kim Kardashian funny face ή Will Ferrell epic quotes, η κολλητή σου σε έχει προλάβει. Και τότε η μαγική στιγμή έχει χαθεί. Ένα νέο GIF πληκτρολόγιο όμως έρχεται να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη δίνοντάς μας ό,τι θέλουμε τη στιγμή που το χρειαζόμαστε.

Ακριβώς όπως τα emojis έχουν μικρές εικόνες που υποδηλώνουν τη θεματολογία, έτσι και το GIF Keyboard έρχεται με εικόνες που υποδηλώνουν τα GIFs. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις από διάφορα θέματα, όπως μουσική, ταινίες, τελευταία trends ή να αποθηκεύσεις τη δική σου προσωπική συλλογή από GIFs. Το πιο τέλειο για αυτό το νέο πληκτρολόγιο είναι ότι η ταχύτητα με την οποία μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χάσεις άλλη ώρα ψάχνοντας το τέλειο GIF. Αντιθέτως, μπορείς να το έχεις αποθηκεύσει ήδη στο πληκτρολόγιό σου!

Το μόνο μειονέκτημα που φαίνεται να έχει αυτός ο νέος τρόπος συνομιλίας με τους φίλους σου είναι ότι θα πρέπει να ενεργοποιήσεις πλήρη πρόσβαση, που σημαίνει ότι δίνεις στους developers τη δυνατότητα να βλέπουν όλες σου τις ενέργειες μέσω μηνυμάτων. Κάτι για να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου όταν το κατεβάσεις.