DJ or not έχεις δικαίωμα στη μουσική! Τα ακουστικά που πρέπει να πάρεις

Η μανία με τα on-ear headphones και τα πιο ωραία της αγοράς για να διαλέξεις (με τη βοήθεια του Νίκου Μπιζά).
DJ or not έχεις δικαίωμα στη μουσική! Τα ακουστικά που πρέπει να πάρεις



Για μερικούς είναι ένα αναγκαστικό έξοδο ή ένα εργαλείο για να κάνουν τη δουλειά τους. Για κάποιους άλλους όμως είναι ένα hype gadget σε τέλεια χρώματα με τεχνικά χαρακτηριστικά που καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Από τον Νίκο Μπιζά

Ο λόγος γίνεται για τα on-ear headphones (αν μπορούσα να επιλέξω soundtrack για τη στιγμή, σίγουρα θα ήταν κάτι επικό όπως το Star Wars). Και τώρα με το ηχητικό να παίζει δεν μπορώ να κρύψω πως ναι, όταν πρόκειται να κάνω αυτή την αγορά σκέφτομαι όλα όσα προανέφερα: Τέλειο gadget που ταιριάζει στις ανάγκες μου και πληροί όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που με ενδιαφέρουν.  

Το θέμα είναι ότι θέλεις (θέλω δηλαδή) καλή ηχητική ποιότητα, με το brightness στις μεσαίες – υψηλές συχνότητες, με τα δυνατά μπάσα και τις ζεστές μεσαίες – χαμηλές συχνότητες. Θέλεις όμως αυτό που φοράς στο κεφάλι σου να μην είναι σαν «κράνος», αλλά να έχει ένα ξεχωριστό design.  Με 650 ευρώ μπορείς να έχεις όλα τα παρακάτω urban on-ear headphones (μαζί) που έχω επιλέξει! Πες το υπερβολή, αλλά εγώ θα το έκανα (ίσως με δόσεις).