Έξυπνα tips για να αισθάνεσαι πιο χαρούμενη και ανανεωμένη!

Ο έλεγχος της καθημερινότητάς σου αλλά και η αλλαγή της είναι στα δικά σου χέρια και όχι στης μοίρας. Γι' αυτό ανέλαβε δράση!
Έξυπνα tips για να αισθάνεσαι πιο χαρούμενη και ανανεωμένη!



Το πρώτο και καλύτερο tip για να ξεκινήσεις την ημέρα σου πιο “ζωηρή” είναι να ξυπνήσεις λίγο νωρίτερα από ότι συνηθίζεις! Έτσι θα έχεις χρόνο να κάνεις γυμναστική, να φας ένα πλήρες πρωινό και να ξεκινήσεις όλες τις υγιείς συμπεριφορές που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Με αυτόν τρόπο θα πετύχεις να είσαι ήρεμη και θα φύγεις για τη δουλειά χωρίς πανικό.Αυτό και αν είναι μεγάλη υπόθεση!

Ξεκίνα τις αλλαγές με το καλημέρα! Νιώσε ευτυχία και ευγνωμοσύνη για ότι έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα. Για όλα εκείνα που έχεις αποκτήσει όχι μόνο για σένα αλλά και για τους δικούς σου ανθρώπους. Το μόνο σίγουρο είναι ότι προβλήματα και υποχρεώσεις δεν θα στερηθείς από τη ζωή σου γι' αυτό μην τους δώσεις χώρο να σου χαλάσουν το κέφι.

Θα σου φανεί πολύ χρήσιμο και συνάμα βοηθητικό να απαριθμήσεις και να καταγράψεις σε μία λίστα τις υποχρεώσεις σου. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χαθείς στο τι έχεις να κάνεις και θα καλύψεις με περισσότερη ευκολία τις ανάγκες σου. Ειδάλλως δεν θα συγκεντρωθείς πουθενά με αποτέλεσμα όλο και κάτι να ξεχάσεις, θα καταναλώσεις τζάμπα ενέργεια , πράγμα που δεν το θέλεις επ' ουδενί! Για αυτό πιάσε μολύβι και χαρτί και γράψε ότι απαραίτητο έχεις να κάνεις μέσα στην ημέρα και φυσικά μην αμελήσεις τον εαυτό σου! Φρόντισε να βρεις χρόνο να χαλαρώσεις!

Αναμφίβολα ιδανικός τρόπος για να ξεκινήσεις την ημέρα σου είναι η γυμναστική. Θα σε γεμίσει με ευεξία και ενέργεια κατάλληλη για τις υποχρεώσεις που έχεις να φέρεις εις πέρας μέσα στην ημέρα..Βρες το κατάλληλο είδος γυμναστικής (yoga, pilates, aerobics, περπάτημα, τρέξιμο κ.ο.κ.) και προσπάθησε να το κάνεις ρουτίνα.

Ένα τονωτικός χυμός πορτοκάλι θα σου δώσει τις απαραίτητες βιταμίνες για να εκτοξεύσει την ενέργειά σου!

Όση ώρα ετοιμάζεσαι εκμεταλεύσου το και άκου το αγαπημένο σου τραγούδι. Φτιάξε μία playlist με κομμάτια που ανεβάζουν τη διάθεσή σου και τι καλύτερο από το να ξεκινήσεις την ημέρα σου χορεύοντας!