Μήπως να φας πίτσα αντί να βγεις ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου;

Ένα κρίσιμο ερώτημα για την πιο κλισέ γιορτή!
Μήπως να φας πίτσα αντί να βγεις  ραντεβού του Αγίου Βαλεντίνου;



Μπορεί μια πίτσα να είναι καλύτερη από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Περίεργο ερώτημα που όπως θα διαπιστώσεις έχει μία βάση και μία αλήθεια.

Δεν θέλουμε να υποβιβάσουμε την έννοια της γιορτής που για κάποιους μπορεί να έχει ξεχωριστό νόημα, απλά θέλουμε να την δούμε σαν μια μη υπερτιμημένη περίσταση. Κατά τα άλλα είναι μία χαλαρή γιορτή που μας επιτρέπει λίγο να την διακωμωδήσουμε!

Όπως ξέρεις ο χρόνος είναι χρήμα, το χρήμα είναι δύναμη, η δύναμη είναι πίτσα, και η πίτσα είναι γνώση. Έτσι τουλάχιστον είπε η σοφή Aubrey Plaza κάποτε.
Δες για ποιους λόγους να προτιμήσεις να φας πίτσα από το να βγεις ραντεβού την ημέρα των ερωτευμένων.

1. Το να κρατάς ένα κομμάτι πίτσα σε κάνει να φαίνεσαι τόσο cool! Το να κρατάς μπουκέτο με λουλούδια, αρκουδάκια, καρτούλες είναι τόσο κλισέ, βαρετό και 
mainstream.

2. Όσα κομμάτια και να φας, όσες θερμίδες, λιπαρά και να έχουν εισχωρήσει στον οργανισμό σου εσύ δεν θα νιώσεις τύψεις στο τέλος,  γιατί θα το έχεις απολαύσει τόσο πολύ! Μπορείς να πεις το ίδιο και μετά από μία κουβέντα ερωτικού περιεχομένου; Θετικό ή αρνητικό θα το σκέφτεσαι non stop, πιθανότατα να σε προβληματίσει και να σου προσθέσει ακόμα μία έννοια.  Ενώ με την πίτσα φάγαμε, απολαύσαμε, τελειώσαμε!

3. Η όψη της δεν θα σε απογοητεύσει ποτέ. Είναι υπέροχη και λαχταριστή ενώ μια νέα, τυφλή γνωριμία; Έχεις εμπιστοσύνη; 

4. Όποτε θελήσεις τη βρίσκεις! Είναι διαθέσιμη πάντα και δεν βαριέσαι.

5. Μπορείς να απολαύσεις μια πίτσα μαζί με τους φίλους σου ενώ την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μόνο με έναν...εκτός και αν είσαι ανατρεπτικό τυπάκι!

6. Πανδαισία αισθήσεων και γεύσης σου προσφέρει αυτή η σάλτσα με την οποία είναι επικαλυμμένη η πίτσα ενώ η νύχτα μαζί του; Μπορεί να είναι και εντελώς αποτυχία και συνεπώς χάσιμο χρόνου!