Όχι άλλα τριαντάφυλλα! Κάτι για να συνέλθεις από το overdose του Αγίου Βαλεντίνου

Η σημερινή είναι μέρα αποτοξίνωσης.
Όχι άλλα τριαντάφυλλα! Κάτι για να συνέλθεις από το overdose του Αγίου Βαλεντίνου



Ωραία ήταν χθες. Πήγες με το αγόρι σου σε ένα ρομαντικό εστιατόριο, ανταλλάξατε ευχές, σου έφερε τριαντάφυλλα, μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, αρκουδάκια που λένε «είσαι το άλλο μου μισό», μοιραστήκατε και μία Lacta στο δρόμο, κρατηθήκατε χέρι-χέρι, σου έκανε ερωτική εξομολόγηση, μετά φιλιόσασταν σαν έφηβοι, γυρίσατε σπίτι, σου είχε ανάψει κεράκια, είχε απλώσει και μερικά ροδοπέταλα στο κρεβάτι και τελικά κάνατε έρωτα χωρίς αύριο ακούγοντας το «Total Eclipse of the Heart».

Όμως φτάνει. Μέχρι εδώ. Ωραίος είναι ο έρωτας αλλά λίγωσα. Και εσύ λίγωσες και δεν το παραδέχεσαι. 

Αν, λοιπόν, θεωρείς ότι πρέπει να συνέλθεις από το overdose ρομαντισμού και να κάνεις αποτοξίνωση, παρακάτω θα βρεις μερικές ιδέες για «να έρθεις στα ίσια σου». 

1. Τραπέζι με το σόι

Κυριακή είναι σήμερα, όλο και κάποιος συγγενής θα έχει ετοιμάσει κάτι καλό για μεσημεριανό. Εναλλακτικά, κάνε ένα τηλέφωνο στους γονείς σου. Γιατί στο τραπέζι με το σόι μπορεί να εκνευριστείς, να γελάσεις, να καταπιεστείς, να νιώσεις υπερβολική στοργή αλλά σίγουρα δεν θα λιγώσεις. Μόνο από το προφιτερόλ της μαμάς. 

2. Ώρα για δράση

Πώς θα σου φαινόταν αν η σημερινή μέρα ήταν μια καθόλου ρομαντική περιπέτεια; Πήγαινε για bowling, για αναρρίχηση, για καρτ, για paintball ή σε κάποιο adventure room. 

3. Όχι άλλο «Ημερολόγιο»

Μήπως χθες είδατε και το «Ημερολόγιο» σε DVD, τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» στο σινεμά ή μια ταινία που έχει τίτλο κάτι σε «Έρωτας δίχως όρια» ή «Για πάντα μαζί»; Για να συνέλθεις σου προτείνουμε να δεις ένα καλό θρίλερ, ή μια περιπέτεια όπως ας πούμε το «Argo» που έβλεπα προχθές στην τηλεόραση. «Birdman» και «Το Παιχνίδι της Μίμησης» είναι σίγουρη εγγύηση. 

4. Φάε σουβλάκια 

Αν έχουν και μπόλικο τζατζίκι ακόμα καλύτερα! Σήμερα ξέχνα τους αριστοκρατικούς σου τρόπους και φάε αυτά που δεν θα έτρωγες σε καμία περίπτωση τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου κατά προτίμηση σε μία ταβέρνα β’ διαλογής. Εναλλακτικά, μπορείς να παραγγείλεις αρνίσια παιδάκια (εννοείται ότι δεν θα ζητήσεις πιρούνι). 

5. Πήγαινε στο γήπεδο

Εκεί σίγουρα δεν θα ζήσεις το ρομάντζο εκτός και αν σε φλερτάρει κανένας οπαδός. Θα ακούσεις βρισιές, συνθήματα και τύμπανα και στην ατμόσφαιρα θα μυρίζει ιδρώτας αντί για ροδοπέταλα. 

6. Δες αυτά ΕΔΩ τα βίντεο. 

7. Βόλτα με τα κορίτσια

Πάρε τώρα τηλέφωνο τις φιλενάδες σου που είναι ελεύθερες και ωραίες και κανονίστε να πάτε βόλτα για καφέ ή για ποτό.  Σίγουρα δεν θα ακούσεις γλαφυρές περιγραφές για το πώς πέρασαν χθες. 

8. Σπίτι μου σπιτάκι μου

Μήπως σήμερα είναι ευκαιρία να κάνεις τις δουλειές του σπιτιού; Φόρα τις παλιές σου φόρμες και κάνε το σπίτι σου λαμπίκο.  Να μια συγκυρία στην οποία δεν χρειάζεται να είσαι σέξι. Άσε που η διαδικασία είναι και αγχολυτική.