Οι τροφές που καταναλώνουν όσοι τρώνε υγιεινά

Τρέχα τώρα στο super market!
Οι τροφές που καταναλώνουν όσοι τρώνε υγιεινά



Αυτές τις ημέρες επισκέπτεσαι κυρίως το super market για να αγοράσεις μακαρόνια και ρύζια. Όμως, αν θες να ανήκεις ανάμεσα σε αυτούς που τρώνε υγιεινά και βγαίνουν στην παραλία κορμάρες, πρέπει να βάλεις στη λίστα σου και όλα τα παρακάτω.

Πορτοκάλια
Βιταμίνη C για ενέργεια.

Αυγά
Μια από τις καλύτερες πηγές πρωτεϊνης. Ειδικά αν κάνεις την ομελέτα σου μόνο με ασπράδια. Πρωτεϊνη χωρίς τον κίνδυνο χοληστερίνης.

Βρώμη
Βοηθάει στην καλή λειτουργία του εντέρου, στη ρύθμιση του σωματικού βάρους, την πρόληψη ασθενειών, την προστασία του καρδιαγγειακού συστήματος.

Ντομάτα
Ήξερες ότι το βασικό συστατικό της χωριάτικης, αυτό το πεντανόστιμο φρούτο, είναι μια από τις τροφές που μεταξύ άλλων σου προσφέρει μακροζωία; Προστατεύει από καρκίνους, ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση, βοηθά στην υγεία του δέρματος και μειώνει την «κακή χοληστερόλη».

Μαύρη σοκολάτα
Βοηθάει στη μνήμη, ενισχύοντας την λειτουργία του εγκεφάλου. Βοηθάει επίσης στην απώλεια βάρους, καταπολεμά το στρες και ρυθμίζει το ζάχαρο στο αίμα. Είναι και μια γλυκιά απόλαυση. 

Ξηροί καρποί
Ειδικά αν είναι ανάλατοι και άψητοι, είναι πλούσιοι σε αντιοξειδωτικά, βοηθούν στην ανάπτυξη γερών οστών και δοντιών και προστατεύουν την καρδιά.

Ζεστό νερό με λεμόνι
Εξισορροπεί το pH, αποτοξινώνει, δίνει ενέργεια και κάνει το δέρμα να λάμπει. Το απόλυτο ελιξήριο ομορφιάς.

Δες εδώ 8 ελαφριά, βραδινά σνάκ για τέλειο κορμί.