Greece Race for the Cure: Η La Roche-Posay "ΣυμμεΤρέχει" στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!

Αυτή την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου δίνουμε όλες ραντεβού στο Ζάππειο!
Greece Race for the Cure: Η La Roche-Posay "ΣυμμεΤρέχει" στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού!



Το Greece Race for the Cure είναι ένας αγώνας που διοργανώνεται εδώ και 32 χρόνια σε περισσότερες από 140 πόλεις παγκοσμίως από την αμερικανική οργάνωση Susan G. Komen, με στόχο την ευαισθητοποίηση όλουν των γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Στην Ελλάδα ο Αγώνας διοργανώνεται αυτή την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, για 7η συνεχή χρονιά, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» με συνδιοργανωτή τον ΟΠΑΝΔΑ και η La Roche-Posay είναι ανάμεσα στους πιο ένθερμους υποστηρικτές του! 

 

Και αυτό δεν είναι τυχαίο: το Ιαματικό Κέντρο της La Roche-Posay απότο 2009 έχει υποδεχτεί πάνω από 5.500 ασθενείς με καρκίνο προσφέροντάς τους δερματολογικές θεραπείες για την αντιμετώπιση παρενεργειών από τις θεραπείες κατά του καρκίνου. Στόχος της μάρκας είναι να συμβάλλει στο να αποκατασταθεί η ποιότητας ζωής των ανθρώπων που δίνουν μάχη ενάντια στον καρκίνο και οι δερματολογικές θεραπείες του Ιαματικού Κέντρου της La Roche-Posay επαναφέρουν την αίσθηση άνεσης, καταπράυνσης και ευκινησίας, αλλά κυρίως ενισχύουν την αυτοπεποίθηση των ασθενών.

 

Ραντεβού, λοιπόν, αυτή την Κυριακή στο Ζάππειο, στο περίπτερο της La Roche-Posay όπου οι επισκέπτες και οι δρομείς θα μπορούν να δοκιμάσουν το Ιαματικό Νερό ΕΑU THERMALE της La Roche-Posay, που έχει αποδεδειγμένες θεραπευτικές, αντιοξειδωτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες για να τονώσουν και να αναζωογονήσουν το δέρμα τους. Για την προστασία τους από τον ήλιο, οι επισκέπτες θα μπορούν να δοκιμάσουν την αντηλιακή προστασία ANTHELIOS της La Roche-Posay, ενώ για τους δρομείς του αγώνα ιδανικό είναι το ANTHELIOS, ULTRA LIGHT FLUID SPF50+ που προσφέρει πολύ υψηλή προστασία σε μια εξαιρετικά ανάλαφρη υφή που απλώνεται εύκολα και γρήγορα χωρίς να αφήνει λευκά ίχνη.