6 τροφές για επίπεδη κοιλιά

Βάλε στο ψυγείο σου αυτά που πρέπει, και θα αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά εύκολα και γρήγορα.
6 τροφές για επίπεδη κοιλιά



Είμαστε τέσσερις μήνες πριν από το καλοκαίρι και είναι η κατάλληλη στιγμή να μπούμε σε σωστή και ισορροπημένη διατροφή προκειμένου το καλοκαίρι να έχουμε την επίπεδη κοιλιά που πάντα θέλαμε. Πόσο εύκολο είναι αυτό; Όχι όσο νομίζεις. Μέσα σε 15 μόνο μέρες μπορείς να δεις την επιθυμητή αλλαγή φτάνει να γεμίσεις το ψυγείο και τη φρουτιέρα σου με τις τροφές που πρέπει.

Αγγούρι

Το αγγούρι περιέχει άπειρα αντιοξειδωτικά, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, περίπου στο 96%, έχουν χαρακτηριστικά που βοηθούν στην απώλεια βάρους, είναι χαμηλά σε θερμίδες και περιέχουν φυτικές ίνες. Συμπέρασμα; Το αγγούρι καταπολεμά το φούσκωμα.

Μπανάνα

Μας κρατάει χορτάτους πολλές ώρες, περιέχει κάλιο που καταπολεμά την κατακράτηση και επιπλέον το ανθεκτικό άμυλό της ενθαρρύνει το συκώτι να μπει σε φάση καύσης λίπους ενισχύοντας το μεταβολισμό.

Μάραθος

Με οποιονδήποτε τρόπο και αν αποφασίσεις να τον προσθέσεις στη διατροφή σου, ο μάραθος έχει την ιδιότητα να βελτιώνει το πεπτικό και να κάνει πιο επίπεδη την κοιλιά σου.

Σπαράγγι

Φάτε σπαράγγια. Είναι φουλ σε αντιοξειδωτικά αλλά και αφροδισιακά. Είναι φυσικό διουρητικό, βοηθά στην αποτοξίνωση του οργανισμού και μειώνει το φούσκωμα.

Γιαούρτι

Τα προβιοτικά που περιέχει εξισορρωπούν τα καλά βακτήρια στο έντερο και προλαμβάνουν το φούσκωμα.

Δαμάσκηνο

Τέσσερα-πέντε δαμάσκηνα την ημέρα εξασφαλίζουν την καλή λειτουργία του εντέρου και, κατά συνέπεια, επίπεδη κοιλιά!