Δραστική δίαιτα: Πώς να χάσεις κιλά σε μία μόλις εβδομάδα

Βάλε πρόγραμμα στη ζωή σου. Ακολούθησε την παρακάτω διατροφή και χάσε το περιττό λίπος χωρίς να πεινάσεις.
Δραστική δίαιτα: Πώς να χάσεις κιλά σε μία μόλις εβδομάδα



Η δίαιτα είναι καθαρά θέμα ψυχολογίας και φυσικά να βρεις αυτή που σου ταιριάζει, χωρίς να πεθάνεις της πείνας, βλέποντας παράλληλα και το αποτέλεσμα που θέλεις. Παρακάτω θα διαβάσεις ένα πρόγραμμα διατροφής που θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος και πόντους σε μόλις μία εβδομάδα.

Ημέρα 1η: Αυτή η μέρα είναι αφιερωμένη στα φρούτα. Μπορείς να φας όσα φρούτα της επιλογής σου θέλεις, εκτός από μπανάνες.

Ημέρα 2η: Η Τρίτη περιορίζεται στα λαχανικά και τους χυμούς. Φρέσκα η μαγειρεμένα δεν έχει σημασία. Μπορείς να τα συνοδέψεις με ψητές πατάτες. Μια καλή επιλογή είναι να φτιάξεις και μια σούπα λαχανικών.

Ημέρα 3η: Θα κάνεις έναν συνδυασμό των δύο παραπάνω ημερών. Δηλαδή μπορείς να φας όσα φρούτα θέλεις (εκτός από μπανάνες) και όσα λαχανικά θέλεις (χωρίς πατάτες).

Ημέρα 4η: Το πρόγραμμα της 4ης μέρας έχει μπανάνες και γάλα. Υπολόγισε περίπου 8 μπανάνες και 4 ποτήρια αποβουτυρωμένο γάλα.

Ημέρα 5η: Ηρθε η ώρα του κρέατος. Μοσχαρίσιο κρέας και ντομάτες έχει το μενού. Αν δεν σου αρέσει το μοσχάρι μπορείς να το αντικαταστήσεις με κοτόπουλο χωρίς την πέτσα ή με ψάρι.

Ημέρα 6η: Επαναλαμβάνεις τη δίαιτα της Παρασκευής χωρίς τις ντομάτες τις οποίες θα αντικαταστήσεις με οποιοδήποτε πράσινο λαχανικό.

Ημέρα 7η: Η Κυριακή περιλαμβάνει καστανό ρύζι, λαχανικά και χυμούς φρούτων.

Σημείωση: Πρέπει να πίνεις τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα.

Δες εδώ πως θα κόψεις αποτελεσματικά τη ζάχαρη!