Δίαιτα: 4 superfoods που πρέπει να βάλεις στην διατροφή σου!

Θα χάσεις κιλά και θα ανακτήσεις ενέργεια! Τέλειο!
Δίαιτα: 4 superfoods που πρέπει να βάλεις στην διατροφή σου!



Ο στόχος σου είναι ένας. Να χάσεις κιλά. Και είσαι focus. Δεν κάνεις καμία παρασπονδία. Θα σου δώσω ακόμη μία πληροφορία που χρειάζεσαι τώρα που ακολουθείς ειδική διατροφή. Υπάρχουν 4 συστατικά ή αλλιώς superfoods που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στην διατροφή σου. Και σίγουρα τα έχεις στο ντουλάπι σου.

Μηλόξιδο
Έχει φοβερά οφέλη και δίνει μια γεύση στις σαλάτες. 
-Δίνει ένα energy boost.
-Σου δίνει την αίσθηση ότι έχεις χορτάσει.

Tip: Αν μπορείς πιες ένα ποτήρι με νερό και μηλόξιδο πριν το γεύμα σου. Θα σου μειώσει την όρεξη. 
Extra tip: Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις το μηλόξιδο σαν στοματικό διάλυμα για να ασπρίσουν τα δόντια σου! Όμως μην το χρησιμοποιείς κάθε μέρα διότι είναι πολύ όξινο και κάνει "ζημιά" στα ούλα η συχνή χρήση του.

Κουρκουμάς
Είναι αντικαρκινικό και μπορείς να το βάζεις σε όλα τα φαγητά σου. Επίσης ο κουρκουμάς μπορεί να ανακουφίσει τους μυς μετά από έντονη γυμναστική. Βοηθάει στη μείωση του λίπους από τον οργανισμό. 

Σπανάκι
Περιέχει πρωτεΐνη, ασβέστιο, φυτικές ίνες, κάλιο. Τρως σπανάκι και μειώνεις τις κράμπες και το στρες και αυξάνεις την ενέργειά σου. 

Mέλι
Είναι αντιοξειδωτικό. Θεραπεύει τον βήχα, καταπραΰνει τον πονόλαιμο, κάνει καλό στην ακμή, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και κλείνει τις πληγές πιο γρήγορα.

Θέλεις επίπεδη κοιλιά; Δοκίμασε αυτά τα 5 βότανα που καίνε το λίπος!