Η Keto Diet εφαρμογή που έχουν πάθει όλοι εμμονή

Αδυνάτισμα, δώρα και εγγυημένη απώλεια κιλών.
Η Keto Diet εφαρμογή που έχουν πάθει όλοι εμμονή



Σίγουρα θα έχεις ακούσει για την κετογονική δίαιτα ή keto diet, για την οποία όσοι την έχουν ακολουθήσει πιστά, ορκίζονται για την θεαματική απώλεια των κιλών. Τώρα όμως, ήρθε μια εφαρμογή που έχει προκαλέσει φρενίτιδα σε στο play store.

Η KetoDiet όπως είναι το όνομά της, είναι μια εφαρμογή που υπολογίζει τα μακροσυστατικά που καταναλώνεις μέσα σε μια ημέρα, έχει συγκεκριμένα διατροφικά πλάνα για να ακολουθήσεις, ενώ παρέχει στον χρήστη διαρκώς tips από ειδικούς του KetoDiet Blog, το οποίο διαχειρίζονται ειδικοί διατροφολόγοι.

Δημιουργός του app είναι η Martina Slajerova, συγγραφέας αρκετών βιβλίων διατροφής, ανάμεσά τους το KetoDiet Cookbook, έχοντας μέσα στην εφαρμογή περισσότερες από 300 συνταγές περασμένες.

Μάλιστα, το app διαθέτει και challenge 60 ημερών, το οποίο σε βάζει στην ιδέα της διατροφής χαμηλής σε υδατάνθρακα ενώ αν καταφέρεις να την ολοκληρώσεις επιτυχώς, τότε σε περιμένουν πάρα πολλά δώρα ανάμεσά τους iPhone και βιβλία μαγειρικής.

Πως θα την αποκτήσεις; Απλά  αναζήτησε στο app store KetoDiet και θα την βρεις άμεσα! Για να καταλάβεις το μέγεθος της επιτυχίας, έχει ήδη στο Instagram 120 χιλιάδες followers, ενώ είναι στο top-10 στις ΗΠΑ.