5 γρήγορες ασκήσεις για όλο το σώμα πριν καν πλύνεις τα δόντια σου

Με το "καλημέρα" σας, γυμναστική!
5 γρήγορες ασκήσεις για όλο το σώμα πριν καν πλύνεις τα δόντια σου



Έχεις κάνει σωσίβιο γύρω από την κοιλιά σου. Τα ψωμάκια πια φαίνονται κι από το jean. Βλέπεις τις καλοσχηματισμένες γάμπες της Sienna Miller σε παπαρατσικές φωτογραφίες και κλείνεις νευριασμένη το περιοδικό. Γιατί τις θες κι εσύ. Αλλά δεν έχεις χρόνο για γυμναστήριο. 

Πια όμως, δεν έχεις δικαιολογίες. Γιατί ψάξαμε και βρήκαμε για σένα, ασκήσεις που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου, πρωι- πρωί, πριν καν πλύνεις τα δόντια σου (που λέει ο λόγος)!

Ποδήλατο στο κρεβάτι
Κλείσε το ξυπνητήρι, ξεσκεπάσου και τέντωσε τα χέρια σου. Πιάσου από το προσκέφαλο του κρεβατιού και ξεκίνα "ποδήλατο" με τα πόδια σου. Κάνε 4 σετ των 12 επαναλήψεων. Θα νιώσεις την κοιλιά σου να καίει. Σε λίγες μέρες, σωσιβιάκια τέλος.

 

Καθίσματα στο κρεβάτι
Δεν εννοούμε φυσικά να κάτσεις στο κρεβάτι. Σήκω όρθια και ξεκίνα τα καθίσματα. Πάνω- κάτω, 4 σετ των 15 επαναλήψεων. Πολύ απλό είναι. Σηκώνεσαι και κάθεσαι, ρίχνοντας το βάρος στις πατούσες σου. Έτσι η άσκηση θα σε "πιάσει" περισσότερο στα οπίσθια.

 

Καλό τρίψιμο στο λούσιμο
Μετά τη γυμναστική στο κρεβάτι, πέρνα στο μπάνιο. Μαλλιά καθαρά και χέρια γυμνασμένα. Τρίψε καλά το κεφάλι σου κάνοντας μασάζ. Ώμοι και δικέφαλοι θα σφίξουν. Προσπάθησε η διαδικασία να σου πάρει τουλάχιστον πέντε λεπτά.

 

Σχοινάκι
Όσο περιμένεις να βράσουν τα αυγά σου. Σύμφωνα με το Harvard Health, κάνοντας σχοινάκι για περίπου 10 λεπτά μπορεί να χάσεις μέχρι και 124 θερμίδες. Και μετά τρως και το πρωινό σου, το οποίο θα μεταβολήσεις πολύ πιο γρήγορα.

 

Στις μύτες
Όσο φτιάχνεις το καφεδάκι σου, σήκω στις μύτες των ποδιών σου. Κάνε όσο περισσότερες επαναλήψεις μπορείς. Μόνο έτσι θα αποκτήσεις γάμπες μοντέλου!

Δες εδώ πως θα αποκτήσεις sexy πόδια σαν τα μοντέλα της Victoria’s Secret.