Το κορμί θέλει θυσίες! Πώς να γυμναστείς σαν τα μοντέλα της Victoria’s Secret

Θέλεις ένα αγγελικό σώμα;



Θέλεις να μοιάσεις στα μοντέλα της Victoria’s Secret; Δεν είσαι η μόνη αφού αποτελεί πάγια γυναικεία επιθυμία παγκοσμίως, ενώ βρίσκεται και στα New Year’s Resolutions μου. Ποιες είναι όμως οι προτιμήσεις σου; Θα ήθελες το σώμα της Adriana Lima, της Alessandra Ambrosio, της Karlie Kloss; Ή μήπως προτιμάς κάτι σε Candice Swanepoel; Όπως και να έχει τα κορίτσια δεν κρατάνε μυστικά αφού το Instagram τους είναι γεμάτο φωτογραφίες που αποδεικνύουν τον τύπο γυμναστικής που προτιμούν. Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τη συγκεντρωτική λίστα που έφτιαξε το http://www.instyle.co.uk αν θέλεις ν’ αποκτήσεις «αγγελικό» κορμί:

Πώς να μοιάσεις στην Candice Swanepoel

Κάνε ασκήσεις για πόδια και γλουτούς

Η Candice Swanepoel είναι μεγάλη φαν της γυμναστικής κλασικού τύπου. Οι ασκήσεις για πόδια και γλουτούς βοηθούν στην ισορροπία, στην υγεία και καλή ενέργεια. Και όσο πιο μυώδης είσαι τόσες περισσότερες θερμίδες καις.

Χόρεψε

Η Candice επίσης είναι ορκισμένη φαν του χορού για έναν πολύ καλό λόγο. Σε βοηθάει να χάσεις βάρος, τονώνει το κορμί, βελτιώνει την ευελιξία, μειώνει το στρες και σου δίνει θετική ενέργεια.

Πώς να μοιάσεις στην Adriana Lima

Κάνε πυγμαχία

Η πυγμαχία αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα. Πολλοί celebrities, από τη Jessica Alba μέχρι την Adriana Lima την προτιμούν. Ο συνδυασμός της καρδιαγγειακής άσκησης και των πολεμικών τεχνών έχει ως αποτέλεσμα να καις πάνω από 700 θερμίδες την ώρα.  

Πήγαινε στο γυμναστήριο

Η Adriana Lima όμως δεν λέει όχι και στην κλασική επιλογή του γυμναστηρίου όπου μπορείς να γυμνάσεις στοχευμένα όποιες μυϊκές ομάδες θέλεις.

Πώς να μοιάσεις στην Alessandra Ambrosio

Κάνε Yoga

Η Alessandra Ambrosio κρατάει ζωντανό το κορμί της με τη yoga. Παρόλο που δεν καίει πολλές θερμίδες (περίπου 100 την ώρα), είναι τέλεια για να μένεις ευέλικτη και ξεκούραστη.

Κάνε μπαλέτο

Όπως και η Alexa Chung, η Alessandra Ambrosio κάνει μαθήματα μπαλέτου. Μία τρίωρη εξάσκηση μέσα στη εβδομάδα μπορεί να σε βοηθήσει να τονώσεις τους μυς σου αλλά και τη θηλυκότητά σου.

Πώς να μοιάσεις στην Karlie Kloss

Ασκήσεις πυρήνα

Δεν υπάρχει κάτι πιο κλασικό από τις ασκήσεις πυρήνα. Δεν είναι εύκολες αλλά είναι αποτελεσματικές. Δυναμώνουν τους μυς σου και έχουν ευεργετική επίδραση στις γενικές λειτουργίες του σώματός σου όπως η ισορροπία και η στάση σου.  

Κάνε pilates

Η Karlie Kloss, επίσης, είναι μεγάλη φαν των Pilates. Καιει περισσότερες θερμίδες από τη yoga και βοηθάει στην ενδυνάμωσή σου και στη στάση του σώματός σου.

Ανακαλύψαμε baby picks από τους αγαπημένους σου celebrity. Ρίξε μια ματιά!