Μήπως είσαι εσύ η ενοχλητική γειτόνισσα τελικά;

Όσα κάνεις και εξοργίζουν τον από κάτω σου



Όλο γκρινιάζεις ότι η κυρία Παναγιώτα ακούει δυνατά τον Αυτιά και σε ξυπνάει, η 21χρονη φοιτήτρια του διπλανού διαμερίσματος μαθαίνει κιθάρα και παίζει κάθε απόγευμα σαν να είναι ξεκούρδιστη και ο Γιωργάκης από πάνω κλαίει non- stop κάθε που φεύγει η μαμά του για δουλειά. Είσαι έξαλλη με τους «ενοχλητικούς» γείτονές σου. Έχεις σκεφτεί όμως ότι και ορισμένες δικές σου συνήθειες, μπορεί να εξαγριώνουν τους κατοίκους της πολυκατοικίας σου;

Κάνεις πασαρέλα με τα τακούνια σου
Εντάξει κατανοητό ότι θες να μάθεις να τα περπατάς, αλλά πόσες βόλτες θα κάνεις πια; Έχεις γράψει χιλιόμετρα στο παρκέ του σαλονιού σου, οδηγώντας την κυρία Παναγιώτα (που λέγαμε και πριν) να πίνει βαλεριάνες για να την πάρει ο ύπνος.

«Σπας» τα ηχεία σου
Τι ήταν να παίξει στο ραδιόφωνο το «Touch me»; Τρελάθηκες! Ακούστηκε ο Jim Morrison μέχρι τη γωνία. Και το μεθεπόμενο κομμάτι όμως; Τραγουδάρα. Σαν να ερμηνεύουν live οι Chinese Man στην είσοδο της πολυκατοικίας. Oι γείτονες κάπου εδώ, φόρεσαν ωτοασπίδες.

Ξενυχτάς μέχρι το πρωί με τους φίλους σου
«Δεν το συζητώ! Σήμερα θα μαζευτούμε σπίτι μου». Και σήμερα όπως και τα προηγούμενα τρία –σερί βράδια αυτής της εβδομάδας. Και δωσ’ του γέλια και φωνές μέχρι τις δύο τα ξημερώματα. Και δωσ’ του ο Γιωργάκης κλάμα που δεν μπορεί να κοιμηθεί εξαιτίας σας.

Αφήνεις τον σκύλο σου μόνο 
Τι νομίζεις ότι κάνει το ζωντανό περιμένοντάς σε να γυρίσεις  το βράδυ από τη δουλειά; Κάθεται καρτερικά δίπλα στην πόρτα; Όχι. Και κλαίει και γαβγίζει και τρέχει αλαφιασμένο. Η μοναχική ζωή είναι δύσκολο πράγμα. Και η σκυλίσια επίσης. Και των γειτόνων το ίδιο.

Περνάς καλά με το αγόρι σου και το… φωνάζεις!
Τι ωραία τώρα που ζεις μόνη σου και μπορείς να εκφράζεσαι στο sex!  Ωστόσο, το γεγονός ότι δεν σε ακούει η μάνα σου, δεν σημαίνει ότι δεν σε ακούει και η γειτόνισσα. Κι όχι τίποτα άλλο, είναι και φρεσκοχωρισμένη. Respect the broken hurts.