Φθινόπωρο: 10 πράγματα που συμβαίνουν σε εμάς τα κορίτσια το φθινόπωρο!

Κλασικά!
Φθινόπωρο: 10 πράγματα που συμβαίνουν σε εμάς τα κορίτσια το φθινόπωρο!



Το Φθινόπωρο είναι μια από τις τέσσερις εποχές, όπου τα χρώματα στη φύση είναι διαφορετικά, ξεκινούν οι πρώτες βροχές και γενικότερα το mood αλλάζει! Η καλοκαιρινή τρέλα διαδέχεται μια αδράνεια και ηρεμία συνάμα.

Δεν μπορείς αυτό το μεταβατικό στάδιο μέχρι να μπει ο χειμώνας και ανυπομονείς να βάλεις εκείνο το αγαπημένο γούνινο jacket σου που δεν πρόλαβες να ευχαριστηθείς πέρυσι.

Θέλεις να κλειστείς στο σπίτι και να χουχουλιάσεις μέσα στο πάπλωμα σου πίνοντας τσάι και βλέποντας την αγαπημένη σου σειρά. Μήπως βιάζεσαι λίγο όμως;  
 
Ας δούμε τι παθαίνουμε εμείς τα κορίτσια όταν μπαίνει το Φθινόπωρο!

1. Συνήθως μετά τον δεκαπενταύγουστο αρχίζεις και νιώθεις ότι έχεις πάθει overdose από το καλοκαίρι και θέλεις να έρθει το φθινόπωρο. Όταν όμως αρχίζει και μπαίνει ο χειμώνας σκέφτεσαι πως θα ήθελες ακόμα λίγο καλοκαίρι (τελικά).

2. Όταν μπαίνει το φθινόπωρο ενθουσιάζεσαι τόσο που θέλεις να ανεβάζεις κουλτουριάρικες φωτογραφίες στο instagram σε φθινοπωρινά τοπία. 

3.To ντύσιμο σου φυσικά είναι λίγο πιο "βαρύ" από την εποχή του, επειδή έχεις ενθουσιαστεί από τη νέα χειμωνιάτικη collection και αυτό που καταφέρνεις εν τέλει είναι να μην έχεις την θερμοκρασία που πρέπει και να ζεσταίνεσαι λίγο παραπάνω! Πολύ ωραίο το νέο σου παλτό...αλλά μήπως να περιμένεις άλλους 3 μήνες για να το βάλεις; Συνήθως τότε το έχεις βαρεθεί γιατί ο ενθουσιασμός της αγοράς έχει υποχωρήσει!

4. Σκέφτεσαι από τώρα εξορμήσεις σε χιονοδρομικά!

5. Είσαι ικανή να αρχίσεις και να τελειώσεις μέσα σε λίγες ημέρες μια καινούρια σειρά στο internet...γιατί νιώθεις ότι τώρα που φθινοπώριασε και άλλαξε ο καιρός δεν έχεις κίνητρο να βγεις.

6. Ναι μεν σου αρέσει που έφυγε το καλοκαίρι...ωστόσο όμως θέλεις να διατηρήσεις το μαύρισμά σου. 

7. Αποκτάς μια back-to-school διάθεση και καταναλωτική μανία να αποκτήσεις όλα τα μολύβια που έχουν σχέδιο τον Bob τον Σφουγγαράκι και όλες τις πολύχρωμες γόμες! Τις χρειάζεσαι για τη δουλειά σου, σωστά;

8. Σε πιάνει μια ξαφνική διάθεση να θέλεις να αλλάξεις το σπίτι σου και να το κάνεις πιο cozy! 

9. Αρχίζεις και νιώθεις ελευθερία σχετικά με το κάθε πότε θα πρέπει να ξυρίζεσαι. Δεν χρειάζεται δηλαδή κάθε μέρα να είσαι στην εντέλεια!Τι και αν άφησες τις τρίχες ανεξέλεγκτες για μια εβδομάδα; 

10. Tι και να ξεσάλωσες το καλοκαίρι και είχες διάθεση για φλερτ...τώρα το mood είναι: " Κρύο, καιρός για δύο."

Φθινοπωρινά τραγούδια: Φτιάξε playlist με τα παρακάτω τραγούδια!