9 φορές που είναι ΟΚ να πεις ψέματα στην κολλητή σου!

Οι προθέσεις σου είναι αθώες!
9 φορές που είναι ΟΚ να πεις ψέματα στην κολλητή σου!Είναι η κολλητή σου. Στο θρανίο, στα παγκάκια του πάρκου, στην τσάντα σας γράφατε τα ονόματα σας, τα προσθέτατε και βγάζατε 4 λέξεις B.F.F.E. Μαζί μοιράζεστε τα πάντα. Κάποιες φορές ωστόσο έχεις το ελαφρυντικό να της πεις και ψέματα για το καλό της σε κάποιες περιπτώσεις όπως είναι οι εξής:

1. Όταν έκανε ένα αποτυχημένο κούρεμα.
Σκέψου ένα πράγμα. Να έχει χωρίσει και να ήθελε να κάνει μια αλλαγή για να ανανεωθεί και να της φτιάξει η διάθεση. Γι΄αυτό και μόνο το λόγο θα της πεις αυτό που θέλει να ακούσει!

2. Όταν έχει μπλέξει με κάποιον που δεν είναι του γούστου σου!
Η ομορφιά είναι αντικειμενική. Πειστικό; Αν την κάνει happy τότε κράτα την γνώμη για σένα.

3. Όταν έχει πάρει λίγα κιλάκια.
Αν δείχνει ότι δεν νοιάζεται γι΄αυτό και είναι cool τότε να είσαι cool και εσύ. Δείξε ότι δε το έχεις καταλάβει. 
Αν πάλι δείχνει ότι την έχει προβληματίσει λίγο αυτό το γεγονός μην την ρίξεις ψυχολογικά. Τόνισέ της πόσο πιο όμορφη και sexy έχει γίνει. 

4. Όταν έβγαλε μια αποτυχημένη selfie.
Να της τονίσεις το γεγονός ότι μπορεί να βγάλει όσες selfie θέλει μέχρι να βγάλει αυτή που θα την ικανοποιήσει. Αν δεν είναι αυτή, θα είναι η 1001η

5. Έχετε βγει έξω και σε ρωτάει πως σου φαίνεται αυτό που φοράει. 
Η αλήθεια είναι ότι έχει ντυθεί λίγο προκλητικά. Ωστόσο όμως είστε ήδη έξω. Το ντεκολτέ της βγάζει μάτι αλλά τώρα ότι και να της πεις δεν αλλάζει. Δεν γίνεται να γυρίσετε πίσω. Οπότε δεν την κάνεις να νιώσει σαν sh*t. Ήταν ένα στιγμιαίο λάθος. 

6. Όταν μιλάει για την οικογένειά της και εκφράζεται αρνητικά.
Η φίλη σου μπορεί να πει ότι θέλει, να εκφραστεί αρνητικά, να πει και καμιά βρισιά, να το πάρει πίσω κ.τ.λ. 
Εσύ όμως δεν μπορείς να πεις τίποτα αρνητικό. Γιατί σίγουρα θα νευριάσει. Και δεν είναι και σωστό εδώ που τα λέμε. Γι΄αυτό να είσαι ουδέτερη!

7. Όταν μάθεις μια κακή φήμη γι΄αυτήν.
Ότι και αν ακούσεις φίλτραρέ το πρώτα. Έπειτα κάνε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σου: Είναι κάτι σημαντικό; Πως θα αντιδράσει όταν το μάθει; Yπάρχει λόγος να το ξέρει; Τι θα αλλάξει αν της το πεις; 

8. Αν έχεις μάθει κάτι για το πρώην της, τον οποίο και δεν έχει ξεπεράσει.
Σκέψου το απλό: Ότι και αν της πεις για τον πρώην της είτε θετικό, είτε αρνητικό θα την πας πίσω.

9. Όταν το βράδυ που βγήκατε έκανε εξαλλοσύνες.
Είπατε να βγείτε όπως παλιά. Ήπιε λίγο παραπάνω, φλέρταρε με τον μπάρμαν λίγο παραπάνω από το normal, χόρευε προκλητικά, έκλαιγε γιατί θυμήθηκε τον πρώην της, του έστειλε μήνυμα, τον πήρε τηλέφωνο, έκανε εμετό στο αμάξι, την κουβάλησες σπίτι. Χειρότερο δεν μπορεί να γίνει. Μην της το θυμίσεις.

Δες εδώ και 16 σκεψεις που δεν θα ήθελες να σε απασχολούν!