Style: To στιλ κυρίες μου δεν έχει ηλικία

Oύτε φύλο, ούτε καταγωγή, ούτε χρώμα. Βρίσκεται απλώς...εκεί έξω.
Style: To στιλ κυρίες μου δεν έχει ηλικία



Καμιά φορά όταν δεν χρησιμοποιείς το google search για λόγους δουλειάς, μπορείς πραγματικά να ανακαλύψεις σπουδαία πράγματα. Να πέσεις πάνω σε life changing άρθρα ή φωτογραφίες που αλλάζουν τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα. Αν είσαι ανοιχτή. Αν όχι, βγες από αυτό το άρθρο, γιατί μάλλον θα σοκαριστείς.

Θα σοκαριστείς που εκεί έξω οι "γιαγιάδες" δεν κυκλοφορούν μόνο με μαύρο μαντήλι ή γυαλιά πρεσβυωπίας στερεωμένα με σελοτέιπ.  Ή οι παππούδες δεν φορούν μόνο παντελόνι μέχρι το στήθος και σακάκι τέσσερα νούμερα μεγαλύτερο, που τους το χάρισε ο γλυκός γαμπρός τους. 

Στους δρόμους της Ευρώπης (σπανιότερα της Ελλάδας) και της Αμερικής (σε κάποιες πολιτείες, μην παρεξηγηθούμε) θα δεις φιγούρες- ορόσημα, κυρίες και κυρίους της τρίτης ηλικίας με "Κ" κεφαλαίο. Γιατί εκεί το στιλ δεν έχει ηλικία, φύλο, καταγωγή, χρώμα. Εκεί το στιλ δεν γνωρίζει από ταμπού και στερεότυπα. Και είναι, ω θεοί, σκέτη έμπνευση. 

ΥΓ: Αγαπητέ θεέ, μεγαλώνοντας, ας είμαι κάπως έτσι. Και δώσε μέχρι τότε να έχω αγοράσει κι ένα Philip Treacy καπελάκι. Έτσι γιατί θα το τραβάει η όρεξή μου, κάτι βράδια με μπιρίμπα με τις φιλενάδες.

Δες εδώ μια άλλη γυναίκα- έμπνευση. Ακούει στο όνομα Nicola Griffin και τολμά να φωτογραφηθεί με εσώσουχα στα 56 της χρόνια.