Είσαι πεσμένη; 6 τρόποι που θα δώσουν ένα boost στην ψυχολογία σου!

Όλα ξεκινούν από το πρωινό ξύπνημα!
Είσαι πεσμένη; 6 τρόποι που θα δώσουν ένα boost στην ψυχολογία σου!



Όλοι έχουμε τις high και τις low στιγμές μας! Και αυτό επηρεάζει την ημέρα μας. Αν είσαι up όλα γίνονται πιο εύκολα και όπως θέλεις. Αν πάλι είσαι down δυσκολεύεσαι και τίποτα δεν ρολάρει. Επειδή όμως δεν είσαι ρομπότ και η διάθεσή σου  έχει σκαμπανεβάσματα θα πρέπει να φτιάξεις μια ρουτίνα που θα μπορεί να σου φτιάξει όσο γίνεται τη διάθεση όσο down και αν είσαι! 

Ξεκίνα από τα βασικά!

1. Φτιάξε την πρωινή σου ρουτίνα.
Βάλε ξυπνητήρι μισή ώρα νωρίτερα για να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Να ξυπνήσεις με την ησυχία σου, να φτιάξεις πρωινό, να πιεις τον καφέ σου, να χαζέψεις λίγο τηλεόραση και να δεις τι θα βάλεις.

2. Δώσε προσοχή στο τι θα βάλεις.
Τι σε κάνει να νιώθεις τέλεια; Βρες ένα outfit που θα αογειώσιε την αυτοπεποίθησή σου! Dress for success είναι το σύνθημα!

3. Μουσική! Feel the beat!
Βάλε μουσική στη διαπασών! Άκου ότι σου φτιάχνει τη διάθεση! Είτε οδηγείς, είτε πας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Φτιάξε τη διάθεσή σου!

4. Χαμογέλα σε κάποιον άγνωστο!
Μπορεί να σου ακούγεται κουλό, ωστόσο όμως δοκίμασέ το! Μετέφερε τα θετικά σου vibes!

5. Όταν μιλάς να είσαι παραστατική.
Να είσαι έντονη και να νιώθεις την κάθε σου κίνηση. Διότι έτσι σε κάνει και πιο πειστική σε αυτά που λες. 

6. Να είσαι κοινωνική!
Μετά τη δουλειά κανόνισε να πας για ένα ποτό, ένα σινεμά, έναν καφέ, ψώνια με κολλητές. Έχεις ζωή. Δεν έχεις μόνο τη δουλειά σου. Έτσι νιώθεις και πιο ολοκληρωμένη! Ξελαμπικάρεις από την ένταση και αποφορτίζεσαι!