8 τύποι φίλου που χρειάζεσαι στη ζωή σου!

Αν έχεις και τους 8 τότε είσαι πλούσια!



Έχεις κάνει ποτέ την σκέψη ότι έχεις πολύ, μα πολύ καλούς φίλους αλλά ο καθένας από αυτούς έχει διαφορετική σχέση μαζί σου; Άλλος θα σου χαϊδέψει τα αυτιά σε κάτι κακό που έκανες, άλλος πάλι θα είναι λίγο σκληρός στην κριτική του. Κάποιος θα στεναχωρηθεί μαζί σου και κάποιος άλλος απλά θα δώσει απάντηση στο άλυτο ερώτημά σου. Μήπως ήρθε η ώρα να χωρίσεις τους φίλους σου και να τους κατατάξεις σε κάποιες από τις παρακάτω κατηγορίες φίλων που χρειάζεσαι στη ζωή σου;

1)Builders (Χτίστες)

Αυτοί είναι οι φίλοι που σου δίνουν κίνητρο και θέλουν να σε δουν να πετυχαίνεις στη ζωή. Ένα πραγματικός “builder” φίλος δε θα σε ανταγωνιστεί ποτέ, αντιθέτως θα σε επευφημεί μέχρι να φτάσεις στη γραμμή της επιτυχίας!

2)Champions (Πρωταθλητές)

Χρειάζεσαι κάποιον να υπερασπιστεί εσένα και τα πιστεύω σου. Κάποιον που θα φωνάξει για σένα όταν θα είσαι κουρασμένη και δε θα έχεις φωνή. Αυτοί είναι οι πρωταθλητές φίλοι σου. Είναι οι πιο δυνατοί υποστηρικτές σου και σε οδηγούν στην ευτυχία.

3)Collaborators (Συνεργάτες)

Είσαι στεναχωρημένη για κάτι. Είναι το ίδιο και η κολλητή σου. Έχεις αποφασίσει να τρέξεις στο μαραθώνιο. Μάντεψε. Το ίδιο και εκείνη. Βλέπεις τι γίνεται εδώ; Οι collaborators είναι οι φίλοι που μοιράζεσαι το ίδιο πάθος. Μάλλον γι’αυτό θα είστε και φίλοι για πάντα!

4)Companions (Σύντροφοι)

Αυτοί οι φίλοι είναι όλες οι ευχές σου που βγαίνουν αληθινές. Είναι πάντα εκεί για σένα, κάτω από όλες τις συνθήκες. Μοιράζεστε ένα δεσμό που πραγματικά δεν μπορεί να σπάσει.

5)Connectors (Διαμεσολαβητές)

Ψάχνεις για μια δουλειά απεγνωσμένα; Αυτός ο τύπος φίλου θα σε βοηθήσει να βρεις αυτό που ψάχνεις. Θες ένα καλό γιατρό που να εμπιστεύεσαι; Μπουμ! Θα σου βρει τον καλύτερο γιατρό γιατί απλά το ζήτησες. Οι connectors δουλεύουν για σένα γιατί πραγματικά το θέλουν κι όχι επειδή τους το ζητάς.

6)Energizers (Ενεργητικοί)

Είμαι σίγουρη ότι ξέρεις αυτόν τον τύπο φίλου ο οποίος κάνει ένα ολόκληρο δωμάτιο και όποιον είναι μέσα σε αυτό να λάμπει με τη θετική του ενέργεια! Αυτός που πάντα είναι μέσα σε μία ξαφνική και απρογραμμάτιστη εκδρομή, ή σε ένα ξενύχτι που νόμιζες ότι δεν ήθελες αλλά  τελικά σε ξεσήκωσε και πήγατε. Αυτοί οι φίλοι απλά σπρώχνουν το πνεύμα σου και δημιουργούν πάντα θετικές στιγμές στη ζωή σου.

7)Mind Openers (Ανοιχτόμυαλοι)

Μπορεί να έχεις ένα φίλο που είναι σε αντίθετη πολιτική κατεύθυνση από εσένα. Ή να κάνει πράγματα που εσύ ποτέ δε θα έκανες. Μπορεί να είστε διαφορετικοί σε πολλά σημεία αλλά αυτό είναι στην ουσία κάτι πολύ καλό. Σημαίνει ότι είναι και αυτός αλλά και εσύ τύπος που παίρνεις πολλά από κάποιον πολύ διαφορετικό απο εσένα!

8)Navigators( Πλοηγοί)

Να γυρίσεις στον πρώην σου ή όχι; Να δανείσεις χρήματα στον αδερφό σου ή όχι; Να φύγεις από τη δουλειά που σε κάνει δυστυχισμένο η όχι; Αυτές οι δύσκολες  ερωτήσεις για σένα έχουν εύκολες απαντήσεις από τον navigator φίλο σου. Σου δίνει συμβουλές και σε κρατάει στη σωστή κατεύθυνση.

Διάβασε ακόμα :Δεν κάνει για φίλη σου! 12 σημάδια που το αποδεικνύουν!