10+ λόγοι που κάνουν τον μπαμπά μου ανατρεπτικό και ξεχωριστό!

Αλλά και cool τυπάκι!
10+ λόγοι που κάνουν τον μπαμπά μου ανατρεπτικό και ξεχωριστό!



Σήμερα θα σου μιλήσω για τον μπαμπά μου, λόγω της ημέρας (Γιορτή του πατέρα). Ανυπομονούσα γι΄αυτή την ημέρα για να του πω δυο πράγματα. Δεν θα μιλήσω με κλισαδούρες. Εγώ και η Σόφη είμαστε τα κορίτσια του μπαμπά. Είμαστε πιο πολύ φίλοι, μη σου πω. Αν γνωρίσεις τον μπαμπά μου θα θέλεις να του πεις τα πάντα. Ακόμα και αυτά που τυπικά δεν λέγονται σε έναν μπαμπά. Αλλά θα σου βγάλει μια οικειότητα που αν έχεις πρόβλημα, αμέσως θα θέλεις να του εκμυστηρευτείς τα πάντα.

Και θα σε βοηθήσει είναι το μόνο σίγουρο. Για την ακρίβεια θα γίνει χαλί να τον πατήσεις. Αρκεί να μην ξεχάσεις ποτέ ότι σε βοήθησε και να μην του κάνεις καμιά βλακειούλα γιατί δεν θα την ξεχάσει ποτέ. Κλασικός Παρθένος. (Ο μόνος Παρθένος που μπορώ να ανεχτώ!)

Ας αρχίσουμε από τα βασικά: Ο μπαμπάς μου λέγεται Αντώνης και είναι σχεδόν 50+2! Και δεν του φαίνεται. Είναι λες και έχει κολλήσει ο χρόνος εκεί στα 45 max! Είναι στρατιωτικός αλλά δεν έχει σχέση με κανέναν από αυτούς τους αυστηρούς τύπους που δεν αφήνουν τις κόρες να βγαίνουν έξω με αγόρια, να φοράνε κοντά σορτσάκια και όλα αυτά τα παλιακά.

Αντιθέτως θέλει να χαρούμε την ζωή μας και την ηλικία μας και να φοράμε κοντά σορτσάκια, φούστες και να κάνουμε ότι μας ευχαριστεί τελοσπάντων (εμένα και της αδερφής μου). 

Facts about Tony
-Είναι της τάξης και της καθαριότητας. 
-Είναι τυπικός στα ραντεβού του και αν αργήσεις έστω και ένα λεπτό θα σε πρήξει λιγουλάκι.
-Τον πειράζουν οι λεπτομέρειες και όχι τα σημαντικά. Είναι αλλόκοτο αλλά έχει περισσότερη ψυχραιμία σε πολύ σοβαρά θέματα από τι σε κάτι ασήμαντο.
-Έχει καυστικό χιούμορ. To the point, που λέμε.
-Αν δεν σε συμπαθεί, θα του γίνεις εμμονή και θα του τη σπάνε όλα πάνω σου, ότι κι αν κάνεις.
-Όταν δούλευε έκανε συνέχεια κοπάνες. Αλήθεια δεν ξέρω πως σκεφτόταν τόσο έξυπνες δικαιολογίες. Και του έπειθε.
-Αν μου πει ψέματα θα το καταλάβω, δεν με πείθει με τίποτα. (Μάλλον αυτό το στοιχείο του το πήρα.)
-Μαγειρεύει τέλεια και φτιάχνει δικές του συνταγές. Κάθε μέρα στην δουλειά μου έχει ένα φαγητό έκπληξη!
-Μην προσπαθήσεις να τον ξεγελάσεις γιατί αν του μπει η υπόνοια ότι το κάνεις, δεν υπάρχει περίπτωση θα σε ανακαλύψει.
-Μην προσπαθήσεις να τον πείσεις για πράγματα μη ρεαλιστικά. Οι θεωρίες μου περί Νεφελειμ, πνεύματα κ.τ.λ δεν τον πείθουν και πολύ. 
-Έχει ένστικτο, βλέπει όνειρα. Γενικά έχει πνευματικά χαρίσματα, τα οποία και φοβάται να καλλιεργήσει. 
-Είναι cool τυπάκι γενικά.
-Οι φαντάροι του στ' αλήθεια τον αγαπούσαν πολύ και έχουν να θυμούνται πολλές αστείες ιστορίες μαζί τους. Ξέρεις δεν ήταν αυτός ο τυπικός, βαρετός στρατιωτικός. 

Και άλλα πολλάάά! 

Χρόνια πολλά Tony (όπως σε λέει και η μαμά)! Να θυμάσαι πως οι πολύ εξύπνοι άνθρωποι έχουν πάθη. Και αυτό είναι ανθρώπινο. Μέσα από τα λάθη σου εμείς γινόμαστε καλύτεροι γιατί εσύ βρίσκεις τη δύναμη και τα αντιμετωπίζεις και προσπαθείς να βγάλεις την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Δεν το καταλαβαίνεις αυτό, αλλά μέσα από εσένα εμείς παίρνουμε ένα μάθημα. Kαι αυτός δεν είναι και ο στόχος ενός γονέα άλλωστε; Well done! Κeep going!

Hint: Ο επίλογος μου ίσως να μην ήταν κατανοητός. Ήταν κάτι between εμένα και του μπαμπά μου! Shhh...