Hunger Games: Η ταινία ετοιμάζεται να γίνει αιματηρό ριάλιτι;

Κι όμως ναι!
Hunger Games: Η ταινία ετοιμάζεται να γίνει αιματηρό ριάλιτι;



Τα δημοφιλή βιβλία Αγώνες Πείνας ή αλλιώς η γνωστή τριλογία στον κινηματογράφο Hunger Games, διαδραματίζεται σε έναν κόσμο στον οποίο τα παιδιά επιλέγονται για να συμμετάσχουν σε έναν τηλεοπτικό αγώνα θανάτου. Κι ενώ η τρομακτική αυτή ιδέα φαίνεται να είναι μία απλή φαντασία, ένας κόσμος στον οποίο θα κυνηγιούνται οι άνθρωποι μεταξύ τους, θα μπορούσε να είναι μια πραγματικότητα στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον.

Μια ειδική ομάδα που ερευνά τον τουρισμό από το Πανεπιστήμιο Central Lancashire, λέει ότι το κυνήγι των ανθρώπων θα είναι ένα χόμπι για τους πλούσιους μέσα στα επόμενα 100 χρόνια.

Η πρόβλεψη αυτή δημοσιεύεται στο περιοδικό Futures, και  μάλιστα όπως αναφέρει οι άνθρωποι θα μπορούσαν ακόμη και να γίνουν πόλος έλξης για…διασκέδαση στα πάρτυ!

Οι ερευνητές επίσης λένε ότι από το 2200 θα μπορούσε ακόμη και να γίνει τηλεοπτικο γεγονός το οποίο θα μοιάζει πολύ με τους Αγώνες Πείνας.

Στη δημοσίευση αυτή ο  Daniel Wright, ο οποίος ηγήθηκε της έρευνας, δήλωσε: «Κατά το έτος 2200 ο θάνατος και το κυνήγι των ανθρώπων θα αποτελέσει μέρος της βιομηχανίας της διασκέδασης, του τουρισμού και μια πρακτική που θα πραγματοποιείται από την ελίτ».

Οι ερευνητές, επιπλέον, προτείνουν ότι υπάρχει ήδη μια τάση για τον λεγόμενο “σκοτεινό τουρισμό”, με στρατόπεδα συγκέντρωσης ανοικτά για το κοινό, και τα μουσεία με θέμα τα βασανιστήρια, όπως το μουσείο Clink Prison στο Λονδίνο.

Αυτή η φαινομενική γοητεία με το θάνατο θα μπορούσε να οδηγήσει τους ανθρώπους να κυνηγήσουν… τον άνθρωπο ως ένα underground άθλημα το μέχρι και το έτος 2100!

Ο Wright επίσης δήλωσε: “Ως αποτέλεσμα του παρελθόντος και των περιστατικών με  δολοφονίες, και την ανθρώπινη θηριωδία, οι άνθρωποι θα γίνουν σταδιακά πιο εξοικειωμένοι με το θάνατο ως μια μορφή του θεάματος επηρεασμένη από την τρέχουσα ψυχαγωγία, τις ταινίες αλλά και τα μέσα ενημέρωσης”.

Και για να είσαι και ενημερωμένη αυτές είναι οι ταινίες τις οποίες μπορείς να τις πεις και...προφητικές!

1)Death Race 2000

2)The Running Man

3)Hard Target

4)Gymkata

5)The Man with the Golden Gun 

6)The Hunger Games 

7)Apocalypto

Διάβασε ακόμα WOW: Η Jennifer Lawrence έφτασε στο white-blonde! Πώς θα το κάνεις κι εσύ