Έμεινες single καλοκαιριάτικα; E, και τι αγχώνεσαι...τέλεια θα περάσεις!

Είσαι σε μια dreamy situation και δεν το έχεις καταλάβει (ακόμα)!
Έμεινες single καλοκαιριάτικα; E, και τι αγχώνεσαι...τέλεια θα περάσεις!



Αν με ρωτούσες ποια εποχή θα ήθελα να είμαι single θα σου απαντούσα χωρίς δεύτερη σκέψη το καλοκαίρι. Εσύ; Πες μου ότι είσαι free to go φέτος και είσαι down γι'αυτό το λόγο; Κάτι λάθος σκέφτεσαι είναι το μόνο σίγουρο. 
Restart σκέψης αμέσως!
Συνήλθες; 

Υπάρχει πιο free και ανέμελη εποχή από το καλοκαίρι; Όλοι βρίσκονται σε άλλο mood. Πιο θετικό και πιο ανοιχτό. Μεταμορφώνεσαι. Θέλεις να είσαι έξω όλη την ώρα, να κάνεις διαφορετικά πράγματα, να φλερτάρεις, να πιεις cocktail, να σχεδιάσεις σε ποιο νησί θα πας και με ποιους. Χίλιες και μία ανέμελες σκέψεις που πιο μετά, όταν θα έχεις άλλες υποχρεώσεις (παιδιά-σύζυγο), δεν θα μπορείς να κάνεις και θα αναπολείς την single ζωή σου. 

Γι΄αυτό μπες στο summer mood. Γιατί:

#
Το καλοκαίρι όλοι είναι εξωστρεφείς ακόμα κι εσύ που είσαι κλειστή. Μπορείς να γνωρίσεις κόσμο για πλάκα. Είσαι όλη την ώρα έξω, βγαίνεις με φίλους, γνωρίζεις τους φίλους των φίλων που και αυτοί έχουν άλλους γνωστούς και όλοι αυτοί γίνεστε μία παρέα.
#
Όταν είσαι single είσαι free spirit. Δεν σου βάζει κανείς όρια και μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις (αυτή η λέξη υποδηλ΄ώνει ακριβώς την έντονη επιθυμία για κάτι). Θέλεις να πας για camping; Διακοπές με μία παρέα που μόλις γνώρισες; Να βγαίνεις κάθε μέρα; Να χαλαρώσεις διαβάζοντας ένα βιβλίο στην παραλία μόνη σου; Να κάνεις γυμνισμό; Ό,τι κι αν σκεφτείς απλά το κάνεις!

#
Δεν έχεις να σκεφτείς για δύο. Μπορείς; Το κάνεις! 

#
Το καλοκαίρι είναι full με διάφορα events, όπου εκεί μαζεύονται όλοι οι singles! Συναυλίες, parties (γενικά), beach parties. 

#
Φλερτ, one night stand, summer love. Είσαι free για όλα.

#
Έχει πολλή πλάκα να περνάς χρόνο με τις κολλητές σου. 

#
Έχεις όλο το χρόνο να διαβάσεις όλα αυτά τα βιβλία που έχεις στην βιβλιοθήκη σου τόόσο καιρό. 

#
Ναι στις solo περιπέτειες! Κάνε πράγματα πέρα από τα όρια σου. Δοκίμασε τις αντοχές σου και γέμισε με εμπειρίες. Ξεπέρασε τους φόβους σου και δοκίμασε πράγματα που πριν δεν είχες σκεφτεί να κάνεις. (Skydiving, water sports, αναρρίχηση, free camping)