7 ατάκες που θέλει να ακούσει η νύφη την ημέρα του γάμου της

Δώστε αγάπη!
7 ατάκες που θέλει να ακούσει η νύφη την ημέρα του γάμου της



 Έρως ανίκατε μάχαν, ο έρωτας περνάει από το στομάχι, ο έρωτας ηλικία δεν έχει και άλλες τέτοιες σοφές ατάκες παίρνουν σάρκα και οστά την ημέρα που ένα κορίτσι και ένα αγόρι ‘’γίνονται ένα’’, δηλαδή παντρεύονται.

Να μιλήσω λίγο τώρα για το άγχος της νύφης; Κατά 80% οι περισσότερες νύφες έχουν μια ανησυχία – ιδιαίτερα την ημέρα του γάμου – ναι ακόμα και οι πιο ψύχραιμες. Θες το μακιγιάζ, το νυφικό, το πάρτυ μετά, οι καλεσμένοι; Η αδρεναλίνη ανεβαίνει στα ύψη, καθώς περπατάς και ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτείς τον άντρα των ονείρων σου.

Και εκεί βγαίνεις εσύ. Εσύ που με τις στοχευμένες σου ατάκες θα δώσεις boost στη νύφη που τόσο χρειάζεται. Πάμε;

  1. Είσαι πολύ όμορφη.

Μια ατάκα δοκιμασμένη και τόσο σημαντική. Σε οποιαδήποτε στιγμή απλά πες στη νύφη πόσο όμορφη είναι. Θα σου χαμογελάσει, θα νιώσει καλύτερα και σίγουρα θα ανέβει και άλλο η αυτοπεποίθηση της.

  1. Το νυφικό σου είναι υπέροχο.

Ναι θέλει να το ακούσει ξανά και ξανά. Και εσύ θα της το τονίζεις όποτε και όσο μπορείς εκείνη τη μέρα. Πες της πόσο την κολακεύει ή πόσο υπέροχο είναι το ύφασμα του.

  1. Είστε τέλειοι μαζί.

Είναι όμορφο να τονίσεις πόσο ταιριαστοί και τέλειοι είναι μαζί. Είναι η μέρα τους και θέλουν να το ακούσουν ξανά και ξανά.

  1. Περνάω πολύ όμορφα σήμερα. Ευχαριστώ.

Μια ατάκα που δεν τη λένε συχνά. Και μόνο το ευχαριστώ θα της δώσει δύναμη να συνεχίσει σε αυτή τη σημαντική μέρα της ζωής της.

  1. Η τελετή ήταν εξαιρετική.

Μια ατάκα δοκιμασμένη που η νύφη σίγουρα θα θυμάται για πολύ καιρό μετά από τον γάμο. Απλά πες το.

       6. Δεν το πιστεύω πόσο όμορφο είναι το location, ο στολισμός. Και τα λουλούδια τόσο ιδιαίτερα.

Δώσε να καταλάβει ότι έχεις προσέξει την διακόσμηση που σίγουρα με τόση προσοχή έχει διαλέξει η νύφη και ο γαμπρός. Θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα.

        7.Ότι θέλει η καρδιά σου.

Δεν έχει σημασία ποια στιγμή του γάμου θα το πεις. Και μόνο που αυτή η ατάκα έχει μέσα τη λέξη καρδιά, τα κάνει όλα να μοιάζουν πιο όμορφα και σίγουρα με πολλή, πολλή αγάπη.