Αυτά είναι τα πιο ερωτικά τραγούδια: Άκουσέ τα

Προειδοποιούμε: Not an ordinary list.
Αυτά είναι τα πιο ερωτικά τραγούδια: Άκουσέ ταΈνα κομμάτι για να είναι ερωτικό δεν χρειάζεται να μιλάει μόνο για το μεγαλείο της παντοτινής αγάπης. 
Μπορεί να μιλάει για πάθη, επιθυμίες, για έλξη, για... (θα λέγαμε κακιά κουβέντα).
Παρακάτω ακολουθούν τραγούδια που με τα λόγια ή τη μουσική τους αγγίζουν ευαίσθητες -πολύ ευαίσθητες- χορδές. 

Into My Arms τραγουδάει με συγκίνηση ο μέγας Nick Cave και εμείς κλαίμε στη σκέψη ότι θα βρεθεί το πριγκιπόπουλο που θα μας το αφιερώσει.

Fisherman's Blues και ενώ οι Waterboys και δεν μπορώ να προσθέσω τίποτα παραπάνω πλην από τον ακόλουθο στίχο «In a night that's full of soul,With light in my head
You in my arms…»

Candy από τον Paolo Nutini. Από πού να το πιάσεις; Στίχους; Μουσική; Ένα κομμάτι που  περιγράφει την αγάπη στην πιο καθημερινή μορφή της.

"Darling, I'll bathe your skin, I'll even wash your clothes
Just give me some candy before I go
Oh darling, I'll kiss your eyes and lay you down on your rug
Just give me some candy after my hug"

Heroes  γιατί ο David Bowie υποστηρίζει τον έρωτα δύο ανθρώπων που θέλουν να τα καταφέρουν έστω και για ένα βράδυ. Αν δεν είναι αυτό έρωτας, τότε τι είναι;

"Though nothing,
nothing will keep us together
We can beat them, for ever and ever
Oh we can be Heroes, 
just for one day"


Bad Things από τον Jace Everett. Για αυτούς τους έρωτες  της πρώτης ματιάς. Γιατί ο έρωτας δεν υπακούει μόνο σε λογικές. Τα σώματα «καλούνται» στο ωραιότερο παιχνίδι όλων των εποχών.

Una Noche Mas τραγουδάει η Yasmin Levy, περιγράφοντας έναν ανεκπλήρωτο έρψτα μεταξύ μιας γυναίκας και ενός κατά πολύ μικρότερου άνδρα. Καμιά φορά δεν χρειάζεται να καταλαβαίνεις τα λόγια για να σε αγγίξει το συναίσθημα της φωνής και να σε ταξιδέψουν οι νότες.

 

Do I Wanna Know των Arctic Monkeys και ξέρω ότι εκπλήσσεσαι που το βλέπεις σε αυτήν τη λίστα αλλά τα λόγια θεέ μου , τα έχεις ακούσει. Τι να κάνουμε; Θα παραθέσουμε πάλι λίγους στίχους.

"Do I wanna know
If this feeling flows both ways?
Sad to see you go
Was sort of hoping that you'd stay
Baby we both know
That the nights were mainly made for saying things that you can't say tomorrow day

Crawling back to you".

Αν πάλι επιμένεις να ακούσεις τα τραγούδια αγάπης που... ακούς κάθε χρόνο (έτσι, για να τηρήσεις την παράδοση) κάνε κλικ ΕΔΩ