Μυστικά ομορφιάς για τέλειο πρόσωπο με κύριο συστατικό το αγγούρι

Απέκτησε λαμπερό και νεανικό βλέμμα.
Μυστικά ομορφιάς για τέλειο πρόσωπο με κύριο συστατικό το αγγούρι



Πες τέλος στα κουρασμένα μάτια, στο ενοχλητικό πρήξιμο και τις σακούλες που δείχνουν το πρόσωπό σου ταλαιπωρημένο. Ενυδάτωσε το δέρμα σου και δείξε αμέσως πιο νέα και λαμπερή, ακολουθώντας τα παρακάτω tips:

Για λάμψη στα μάτια: Κόψε δυο φέτες αγγούρι και τοποθέτησέ τες πάνω στα μάτια σου. Ξάπλωσε και άφησέ τες να δράσουν για 20’. Αμέσως θα δείξεις πιο ξεκούραστη και το πρήξιμο και οι μαύροι κύκλοι θα υποχωρήσουν.

Τονωτική λοσιόν: ½ αγγούρι, 3 κ.σ. αμαμηλίδα και 2 κ.σ. απεσταγμένο νερό. Τα χτυπάς στο μπλέντερ και γεμίζεις ένα μπουκάλι. Ανακινείς καλά και με ένα βαμβάκι απλώνεις ταμποναριστά στην περιοχή των ματιών. Μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο μέχρι και 3 εβδομάδες.

Αναζωογονητική Μάσκα: Χρειάζεσαι το χυμό ενός αγγουριού, στον οποίο θα ρίξεις λίγες σταγόνες λεμονιού. Άπλωσέ το στο πρόσωπό σου σαν μάσκα. Θα βελτιώσει την όψη της επιδερμίδας σου και θα φαίνεται πιο λαμπερή.

Θεραπεία κατά της ακμής και των μαύρων στιγμάτων: Χρειάζεσαι χυμό από ένα αγγούρι, λίγο μηλόξυδο, αλόε βέρα και λίγο χυμό τομάτας. Ανακάτεψε καλά και τοποθέτησε το προιόν σε όλο το πρόσωπο με ένα βαμβάκι, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Ξέβγαλε καλά μετά από 3 λεπτά.

Μάσκα γα την ακμή: Θα χρειαστείς πολτό αγγουριού, λίγες σταγόνες από λεμόνι και λίγο κουρκουμά. Ανακάτεψε και τοποθέτησέ τη στο πρόσωπό σου για 15’.

Μάσκα ανάπλασης προσώπου: Λιώνεις ένα αγγούρι στο μπλέντερ, βάζεις λίγες σταγόνες λεμόνι και 1κ.σ. μέλι, που θα δώσει λάμψη στο πρόσωπό σου. Προτίμησε να τη χρησιμοποιήσεις το απόγευμα. ‘Αφησέ τη να δράσει για 20’ και ξέβγαλε με χλιαρό νερό.

Μάσκα ενυδάτωσης: Ανακατεύεις 1 κ.σ βρώμη σε  πολτό αγγουριού (αν θες προσθέτεις και 1 κ.σ. μέλι για έξτρα ενυδάτωση). Το αφήνεις για μισή ώρα περίπου σε θερμοκρασία δωματίου για να πήξει.  Άπλωσέ τη στο πρόσωπό σου και άφησέ τη για 20’. Ξέβγαλε με άφθονο, χλιαρό νερό.

Μάσκα ενυδάτωσης για μεικτό δέρμα: Μισό αγγούρι, το οποίο θα πολτοποιήσεις και θα χτυπήσεις στο μπλέντερ με 1 κ.σ. γιαούρτι. Την απλώνεις στο πρόσωπό σου, την αφήνεις για 20’ και αφαιρείς με χλιαρό νερό.