Βeauty tips που αν τα κάνεις το βράδυ, θα ξυπνήσεις full ανανεωμένη!

Επένδυσε λίγο χρόνο πριν κοιμηθείς...είναι για καλό!
Βeauty tips που αν τα κάνεις το βράδυ, θα ξυπνήσεις full ανανεωμένη!



Το ότι εσύ κοιμάσαι δεν σημαίνει ότι και το σώμα σου κάνει το ίδιο. Δουλεύει non stop όλο το βράδυ. Κάνει αναδόμηση και ανάπλαση. Οπότε γιατί και εσύ δεν βοηθάς λίγο παραπάνω τον οργανισμό σου να πάρει τα πάνω του; Ακολούθα αυτά τα beauty tips και ξύπνα ομορφότερη!

1. Εξάλειψε τις ρυτίδες
Μπορεί ήδη να έχεις μια αντιρυτιδική κρέμα που την βάζεις πρωί-βράδυ και πολύ καλά κάνεις! Αλλά αυτό που πρέπει να ξέρεις είναι πως πριν κοιμηθείς το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μια μάσκα που θα την αφήσεις να κάνει τη "δουλειά" της όλο το βράδυ.

2. Μαλάκωσε τα ξηρά πόδια σου
Πως; Άπλωσε αρκετή βαζελίνη στα πέλματά σου και γενικότερα σε όλη την περιοχή και έπειτα βάλε μια βαμβακερή κάλτσα! Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μαλακά θα είναι τα πόδια σου το πρωί! Αν έχει υπερβολική ζέστη οπωσδήποτε βάλε ανεμιστήρα, air-condition! Αξίζει πραγματικά να υπομείνεις τη ζέστη!

3. Όχι στα άστατα μαλλιά
Πριν κοιμηθείς τα μαλλιά σου είναι ωραία, καλοχτενισμένα και όχι φριζαρισμένα. Μόλις πέσεις για ύπνο και ξυπνήσεις τα μαλλιά σου έχουν αλλάξει μορφή και δεν έχουν καμία σχέση με το πριν. Τι να κάνεις; Άλλαξε μαξιλαροθήκη! Η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις είναι σατέν μαξιλαροθήκη! Διότι δεν επηρεάζουν καθόλου την υφή των μαλλιών σου! Όπως θα κοιμηθείς έτσι και θα ξυπνήσεις!

4. Ενυδατωμένα χείλη
Πριν κοιμηθείς άλειψε τα χείλη σου με αμυγδαλέλαιο! 

5. Μαλακές παρανυχίδες
Άπλωσε έλαιο καρύδας στις παρανυχίδες σου, πριν κοιμηθείς. Το έλαιο θα τις μαλακώσει και θα δυναμώσει τα νύχια σου.

6. Πυκνές βλεφαρίδες
Αν θέλεις να δυναμώσεις τις βλεφαρίδες σου και να τις κάνεις πιο πυκνές τότε άπλωσε ελαιόλαδο με μια μπατονέτα. Άφησε το ελαιόλαδο να κάνει τη "δουλειά" του και επανέλαβε αυτή τη διαδικασία για 12 εβδομάδες κάθε βράδυ! Μετά θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!

7. Μαλακά χέρια
Φτιάξε ένα scrub από ζάχαρη και ελαιόλαδο. Κάνε απαλό μασάζ στα χέρια σου με αυτό το μείγμα και έπειτα πάρε μια Βιταμίνη Ε σε έλαιο και άπλωσέ το στα χέρια σου και κοιμήσου! 'Οταν ξυπνήσεις τα χέρια σου θα είναι τόσο μαλακά!

Θέλεις μακιγιάζ που να είναι εμπνευσμένο από το ηλιοβασίλεμα; Δες πως θα το πετύχεις!