Θέλεις την τέλεια απολέπιση; Έχουμε έξι ιδέες

Τοp tips για να την κάνεις σωστά και αποτελεσματικά!
Θέλεις την τέλεια απολέπιση; Έχουμε έξι ιδέεςH απολέπιση είναι το Α και το Ω αν θέλεις να έχεις ένα νεανικό και περιποιημένο δέρμα. Όταν δεν απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα σου τότε η υφή του φαίνεται θαμπή. Γι΄αυτό θα πρέπει 1-2 φορές την εβδομάδα να κάνεις scrub στο πρόσωπο και στο σώμα σου προκειμένου να διατηρείς το δέρμα σου λαμπερό. 
Ας δούμε όμως μερικά απαραίτητα tips για να κάνεις σωστά απολέπιση!

Tip 1# 
Μην αναμειγνύεις το scrub προσώπου με το scrub σώματος!
Το scrub που έχεις πάρει για το σώμα σου είναι πιο σκληρό από αυτό του προσώπου. Άλλη μεταχείριση θέλει το πρόσωπο και άλλη το σώμα. Αν λοιπόν ξεμείνεις από scrub προσώπου καλό είναι να μην χρησιμοποιήσεις του σώματος. Το αντίστροφο βέβαια μπορείς να το κάνεις.

Tip 2# 
Ένα μυστικό tip για να καταφέρεις να έχεις μαλακό δέρμα είναι πριν μπεις για μπάνιο να "τρίψεις" ελαφρά το σώμα σου με ένα σφουγγάρι σώματος, χωρίς νερό και αφρόλουτρο. Έπειτα όταν κάνεις μπάνιο να κάνεις scrub σώματος με το σφουγγαράκι έτσι ώστε να αφαιρέσεις τα νεκρά κύτταρα.

Tip 3#
Όταν κάνεις απολέπιση δίνεις βάση σε όλα τα σημεία του σώματος...ακόμα και στους αγκώνες, στα γόνατα και στα πόδια. Μην ξεχνάς ότι είναι τα σημεία που το χρειάζονται περισσότερο! 

Tip 4#
Η απολέπιση είναι πολύ σημαντική αλλά δεν πρέπει να γίνεται και πάρα πολύ συχνά γιατί θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα. Καλό είναι να κάνεις scrub σε πρόσωπο και σώμα 1-2 φορές την εβδομάδα το πολύ.

Tip 5#
Και τα χείλη χρειάζονται απολέπιση αρκετά συχνά. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να βουρτσίσεις απαλά με την οδοντόβουρτσα σου και έπειτα να βάλεις λίγη βαζελίνη από πάνω. Μην χρησιμοποιήσεις το scrub που έχεις για το πρόσωπο ή το σώμα σου και πάνω από όλα να κάνεις απαλές κινήσεις.
Ένα scrub μάλιστα που μπoρείς να φτιάξεις μόνη σου είναι ζάχαρη με ελαιόλαδο ή βαζελίνη!

Tip 6#
H must κίνηση που πρέπει να κάνεις μετά το scrub είναι να απλώσεις στο δέρμα σου ενυδατική κρέμα.

Έβγαλες πανάδες στο πρόσωπο από τον ήλιο; Δες πώς θα τις εξαφανίσεις!