Η γιαγιά Σοφία ξέρει: 9 χρήσεις που έχει το πράσινο τσάι και δεν το ήξερες!

Και θα τις λατρέψεις στα σίγουρα!
Η γιαγιά Σοφία ξέρει: 9 χρήσεις που έχει το πράσινο τσάι και δεν το ήξερες!



Η γιαγιά Σοφία ξέρει τα πάντα. Ξέρει να μαγειρεύει παραδοσιακές συνταγές, πιο μοντέρνες, light κ.τ.λ. Ξέρει να σου πει τον καφέ, πότε ένας άντρας είναι έτοιμος να σε παντρευτεί. Ξέρει επίσης και beauty tricks που δεν πιάνουν μια μπροστά τους οι πανάκριβες κρέμες της αγοράς. Και ιδού κάποια μυστικά που δεν ήξερες και θα εφαρμόσεις αμέσως μόλις τα διαβάσεις. 

Πράσινο τσάι ~> Τι άλλο μπορείς να κάνεις με αυτό; Ιδού 9 μυστικά!

Έσπασε το νύχι σου;
Kόψε ένα κομμάτι από το tea bag και κόλλησέ το πάνω στο νύχι σου. Πέρασε από πάνω με ένα διάφανο βερνίκι. Άφησέ το να στεγνώσει και όλα τέλεια!

Έχεις μαύρους κύκλους;
Φτιάξε ένα τσάι. Έπειτα πάρε το tea bag και πίεσε ελαφρά την περιοχή κάτω από το μάτι σου. Επανέλαβε για λίγα λεπτά και στο άλλο μάτι. Άφησέ το για λίγη ώρα και έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό. 

Πιο λαμπερά μαλλιά!
Φτιάξε ένα πράσινο τσάι. Άφησέ το να κρυώσει και έπειτα βάλ'το σε ένα μπουκαλάκι spray. Ψέκασε τα μαλλιά σου μετά το λούσιμο!

Κάηκες;
Βάλε σε ένα ποτήρι νερό ένα φακελάκι πράσινο τσάι. Πάρε ένα βαμβάκι και βάλ'το μέσα. Μετά μπορείς να καλύψεις με το βαμβάκι το κάψιμό σου. Θα σε ανακουφίσει στο λεπτό και δεν θα μείνει και σημάδι!

Mist για το πρόσωπο
Βάλε σε ένα μπουκάλι spray πράσινο τσάι. Ψέκασε κάθε πρωί το πρόσωπό σου. Μέσα σε μια εβδομάδα θα δεις θεαματικά αποτελέσματα. Διότι κάνει καλό στην καταπολέμηση της ακμής και κάνει το πρόσωπο πιο φρέσκο!

Κάνε καθαρισμό προσώπου!
Πώς; Βράσε σε μια κατσαρόλα νερό με 2-3 φακελάκια πράσινο τσάι. Πάρε μια πετσέτα και βάλ'την πάνω από το κεφάλι σου. Κάτσε πάνω από την κατσαρόλα όσο βράζει το τσάι! Η διαδικασία αυτή καλό είναι να κρατήσει 5-10 λεπτά.

Κατά της ακμής
Φτιάξε την εξής μάσκα ~> Βάλε σε ένα μπολ λίγο πράσινο τσάι, μια κουταλιά μαγειρική σόδα και μια κουταλιά μέλι. Ανακάτεψε καλά και έπειτα άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπό σου. Άφησέ τη να δράσει για 10 λεπτά και έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό. Επανέλαβε μια φορά την εβδομάδα τουλάχιστον!

Θέλεις να καθαρίσεις τον καθρέφτη σου και να μην φαίνεται ούτε αποτύπωμα; 
Πάρε ένα μπουκαλάκι spray και βάλε μέσα πράσινο τσάι. Ψέκασε τον καθρέφτη σου, καθάρισε και τέλος! Θα είναι σαν καινούριος!

Φυσικό αρωματικό
Τρύπησε το tea bag και άδειασε το μείγμα στο τασάκι σου. Ή σε ένα μικρό βαζάκι και άφησέ το στο σαλόνι. Θα μυρίσει ο χώρος τέλεια!

Δες εδώ ποιες 7 ανθυγιεινές τροφές  κάνουν καλό (!) στην υγεία μας!