O απίστευτος λόγος που η Disneyland δεν έχει παγκάκια και καρέκλες

Μια απόφαση που μοιάζει περίεργη για τα 18 εκατομμύρια επισκέπτες.



Η Disneyland έχει την φήμη του πιο ευτυχισμένου μέρους του πλανήτη. Όμως πλέον έχει και την φήμη του πιο άβολου καθώς στην αχανή έκτασή της δεν έχει πλέον παγκάκια και καρέκλες!

Όπως αναφέρει το OC Register, όλο το πάρκο δεν διαθέτει κανένα παγκάκι για να κάτσει κάποιος να ξεκουραστεί με το σκεπτικό πως η Disneyland είναι θεματικό πάρκο και ο επισκέπτης θα πρέπει να προχωράει με αλληλουχία για να απολαύσει την εμπειρία.

Η μείωση των παγκακιών και των θέσεων έφερε όμως και όφελος στα καταστήματα καθώς αύξησαν τις θέσεις τους. Για παράδειγμα, το κατάστημα Bengal BBQ, από τις 30 εξωτερικές θέσεις έφτασε αυτόματα στις 100.

Southern California Residents: Popular Disneyland Resort Southern California Annual Passport Returns

«Πάντα κοιτάζουμε τους τρόπους που έχουμε στην διάθεσή μας για να ενισχύσουμε την ροή του κόσμου και να κάνουμε ακόμη πιο ευχάριστη την εμπειρία των επισκεπτών μας», ανέφερε η Liz Jaeger, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της  Disneyland στο MovieWeb.

Εκτός από αυτή την αλλαγή, η Disneyland αλλάζει και τις τιμές αλλά και την διαθεσιμότητα των εισιτηρίων στα πολυσύχναστα θεάματα, όπως η Disney World, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ελέγξει ευκολότερα την ροή των επισκεπτών.

Μόνο το 2017 την Disneyland επισκέφτηκαν 18 εκατομμύρια κόσμος, ο οποίος μάλλον θα είναι λίγο άβολα χωρίς κάπου να ξεκουραστεί…