Για πάντα νέα: Γίνεται με απλές καθημερινές κινήσεις

Ακολούθησε τα tips που θα σε προστατεύσουν από τον χρόνο.
Για πάντα νέα: Γίνεται με απλές καθημερινές κινήσεις



Kατά καιρούς πέφτεις πάνω σε διάφορες μελέτες ή έρευνες σχετικά με τα πράγματα που πρέπει να κάνεις για να παραμείνεις young and restless. Σαν άλλες "αγέραστες" Μπρουκ, σου προτείνουμε τα βήματα sos για να μείνεις φρέσκια και στα 40 και στα 50 και...

Φρόντισε τα μάτια σου
Στα σημεία που το δέρμα είναι λεπτό, όπως τα μάτια, πρέπει να δίνεις λίγο περισσότερη προσοχή. Μην φανταστείς τίποτα σπουδαίο.Καλή αφαίρεση του μακιγιάζ με γαλάκτωμα ή σαπούνι προσώπου και στη συνέχεια κρέμα ματιών, που να αντιστοιχεί στην ηλικία σου και τις απαιτήσεις της.

Ίδρωσε
Ή αλλιώς (με δανεικό στίχο) "για σένα τώρα νοιάσου, νοιάσου και γυμνάσου". Ειδικά η αερόβια γυμναστική, από τρέξιμο και κολύμβηση, μέχρι crossfit και aerobic, έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι είναι ότι είναι ισχυρός σύμμαχος κατά της γήρανσης.

Βάλε λεμόνι στο πρόσωπο
Στίβεις ένα λεμονάκι και βουτάς μέσα λίγο βαμβάκι. Το απλώνεις στη συνέχεια στο προσωπό σου και το αφήνεις για 10 λεπτά, αποφεύγοντας όμως την περιοχή των ματιών. Το λεμόνι έχει την ιδιότητα να αναπλάθει τα νεκρά κύτταρα.

Κάνε σκωτσέζικο ντους
Μια στο καρφί και μια στο πέταλο. Μία ζεστό, μία κρύο κοινώς. Το παγωμένο νερό βοηθάει στη σύσφιξη του δέρματος όσο καμία κρέμα από αυτές που βάζεις κατά καιρούς. Ειδικά σε εναλλαγή με ζεστό νερό.

Βάλε την ντομάτα στην καθημερινή σου διατροφή
Οι γυναίκες που κατανάλωναν καθημερινά το κόκκινο λαχανικό, είχαν 33% περισσότερη προστασία από τον ήλιο και μεγαλύτερα επίπεδα παραγωγής κολλαγόνου. Κατανάλωσέ την κι εσύ είτε φρέσκια, είτε σε σάλτσα.

Βάλε λάδι στα μαλλιά
Η ηλικία φαίνεται και από την ποιότητα των μαλλιών σου. Βάζε τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, λάδι και ανακάτευέ το με την μαλακτική σου. Στο τέλος του λουσίματος, άπλωσε την κρέμα με το λάδι και άσε την να δράσει για 10 -15 λεπτά. Τα αποτελέσματα θα φανούν από την πρώτη κιόλας φορά.

Χαμογέλα συχνά και γέλα ακόμα πιο συχνά
Το γέλιο προσθέτει χρόνια και δείχνει ένα πρόσωπο πιο νέο. Αρκεί να έχεις περιποιημένα δόντια.

Δώσε στο φρύδι σου σωστό σχήμα
Φυσικά και σχετίζεται με την ηλικία και με το πόσο μπορεί να σε κάνει να δείχνεις μεγαλύτερη, ένα λάθος σχηματισμένο φρύδι. Πήγαινε σε έναν επαγγελματία για να σε καθοδηγήσει και απόκτησε το βλέμμα που σου αξίζει.

Πίνε κόκκινο κρασί
Από οτιδήποτε άλλο αλκοολούχο προτίμησε κρασάκι κόκκινο. Κάνει καλό στην καρδιά και δεν καταστρέφει την επιδερμίδα.

Βάφε τα μαλλιά σου
Δεν δικαιολογείται να έχεις βγάλει λευκά και να μην τα καλύπτεις. Γιατί προσθέτεις χρόνια στον εαυτό σου χωρίς λόγο;

Κάνε sex
To λένε οι έρευνες εδώ και χρόνια. Το sex σε αναζωγοωνεί. Όταν μιλάει η επιστήμη εμείς σωπαίνουμε.

Κόψε το κάπνισμα
Μπορεί να μην βλέπεις τώρα τα αποτελέσματα του αλλά θυμίσου τις κυρίες με τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη. Θα ήθελες να γίνεις έτσι; 

Ενυδάτωσε την επιδερμίδα σου
Άπλωσε καθημερινά την κρέμα σου. Μην την παραλείπεις μέρα- νύχτα.

Φόρα αντιηλιακό προσώπου 
Όλο και κάτι ξέρουν οι δερματολόγοι που το λένε. Άκουσέ τους και προστάτευσε το δέρμα σου από τις ακτίνες UV, που είναι υπέυθυνες για τη γήρανση.