Το tip της ημέρας: Πώς θα φαίνεσαι νεότερη;

4 superfood που θα σε κάνουν να φαίνεσαι υπέρλαμπρη!
Το tip της ημέρας: Πώς θα φαίνεσαι νεότερη;



Superfood=μαγική τροφή! Ότι τρώμε είμαστε! Οποιαδήποτε τροφή καταναλώνεις έχει θετική ή αρνητική "αντανάκλαση" στο δέρμα σου! 
Ας δούμε τις τροφές που θα χαρίσουν λάμψη στο δέρμα σου και θα φαίνεσαι νεότερη!
 

1. Λεμόνι
Τα λεμόνια είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά! Πρόσθεσε μερικές φέτες σε ένα ποτήρι νερό και θα καταφέρεις να αποβάλεις τις τοξίνες από τον οργανισμό σου!Με αυτό τον τρόπο το δέρμα σου θα φαίνεται πιο λαμπερό! Περιέχει βιταμίνη C και φλαβονοειδή τα οποία και προστατεύουν τον οργανισμό από τις μολύνσεις.Τα ένζυμα που περιέχει ενισχύουν το κολαγόνο!

2. Αβοκάντο
Το superfood αυτό μπορεί να καταναλωθεί με τον οποιοδήποτε τρόπο! Μπορείς να το προσθέσεις σε σαλάτες, να το φας σκέτο με λίγο λεμόνι και αλάτι, να το φτιάξεις σαν smoothie μαζί με άλλα υλικά και ακόμα μπορείς να φτιάξεις μια τέλεια face mask! Περιέχει βιταμίνη E, C, K, Β6 και αντιοξειδωτικά τα οποία και "πολεμούν" τις ελεύθερες ρίζες που είναι υπεύθυνες για την πρόωρη γήρανση!

3. Λιπαρά ψάρια (Το Ω της διατροφής)
Τα λιπαρά ψάρια όπως είναι ο σολομός, η σαρδέλα, η πέρκα περιέχουν Ω3 λιπαρά οξέα έχουν αντικαρκινική δράση, ρυθμίζουν την αρτηριακή πίεση, προστατεύουν την καρδιά και είναι αντιοξειδωτικά! 
Αν δεν καταφέρνεις η διατροφή σου να εμπεριέχει ψάρια μπορείς τουλάχιστον να παίρνεις συμπληρώματα διατροφής που να περιέχουν Ω3.

4. Λιναρόσπορος
Ενδείκνυται σχεδόν σε κάθε δίαιτα. Είναι πλούσιο σε Ω3 λιπαρά, αντιοξειδωτικά, βιταμίνες Α, Β, D, και Ε, μεταλλικά στοιχεία και αμινοξέα. Έχει ανταρκινική, αντιβακτηριακή και αντιμικροβιακή δράση. Δεν περιέχει γλουτένη, προστατεύει την καρδιά και είναι η τέλεια λύση για την ακμή!

Όλα όσα θέλεις και πρέπει να γνωρίζεις για το πρόσωπό σου!