Ο διαγωνισμός για τα 10 σετ αντηλιακών Lancaster για τέλειο χρυσαφένιο μαύρισμα έγινε!

Μήπως είσαι και εσύ μία από τις 10 τυχερές;
Ο διαγωνισμός για τα 10 σετ αντηλιακών Lancaster για τέλειο χρυσαφένιο μαύρισμα έγινε!



Το καλοκαιράκι μπήκε κι επισήμως στη ζωή μας κορίτσια! Ποια δεν θέλει όμορφο μαυρισμένο (και σωστά ενυδατωμένο) δέρμα για σούπερ σέξι εμφανίσεις στην πόλη και την παραλία; Ε, λοιπόν, το followme.gr και η Lancaster φρόντισαν να εξασφαλίσουν για 10 τυχερές από ένα σετ των λατρεμένων αντηλιακών που φροντίζουν το μαύρισμα και την επιδερμίδα μας! Λάβε μέρος στον διαγωνισμό, διεκδίκησε το δώρο σου και... απόλαυσε τον ήλιο! 

Tο «μυστικό» συστατικό της Lancaster που θα σου χαρίσει τόσο μοναδικό μαύρισμα βρίσκεται στην τεχνολογία Tan Activator Complex που μάλιστα φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια (πρόκειται για μια ριζοσπαστική τεχνολογία, την πρώτη στο είδος της, που τελειοποιήθηκε στο πέρασμα των χρόνων με την τεχνολογική πρόοδο, ιδιαίτερα στον τομέα της χρωματομετρίας του μαυρίσματος)! 

Εξελίσσοντας το μοντέλο των διαφορετικών χρωματισμών και αποχρώσεων η Lancaster μπόρεσε να δημιουργήσει αυτή την τεχνολογία που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία μαυρίσματος, επιτυγχάνοντας αυτή τη χρυσαφένια απόχρωση που όλοι επιθυμούμε, με περισσότερη, λιγότερη ή ακόμη και καθόλου έκθεση στον ήλιο.
Θέλεις να μάθεις και κάτι που θα σε ενθουσιάσει; Το φετινό καλοκαίρι η τεχνολογία TAC έχει βελτιωθεί τόσο ώστε να μπορείς να επιμηκύνεις το μαύρισμά σου για ένα μήνα μετά την ηλιοθεραπεία (χάρη στη σειρά προϊόντων After-Sun Tan Maximizer, που επαναλανσάρεται το 2015)! Μπορείς να ονειρευτείς, λοιπόν! Θα διατηρήσεις την τέλεια ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου ακόμη και μετά το τέλος των διακοπών ...τι άλλο θα μπορούσαμε να ζητήσουμε;

Κι όμως, υπάρχει και κάτι ακόμα που θα σε ξετρελάνει με αυτά τα προϊόντα!

Η επιδερμίδα δεν θα είναι απλώς ενυδατωμένη, λαμπερή και ομοιόμορφα μαυρισμένη αλλά θα έχει κι εκείνο το υπέροχο άρωμα που κάνει τους πάντες να γυρνούν στο πέρασμά σου! Για περισσότερα από 40 χρόνια το χαρακτηριστικό άρωμα των αντηλιακών προϊόντων της Lancaster, αναβιώνει τη ζεστή άμμο, ξυπνά τις αισθήσεις μας, τις αναμνήσεις μας και την επιθυμία μας για μαυρισμένη επιδερμίδα. Μια κλασσική μυρωδιά, που πιθανώς μας γυρίζει στην παιδική μας ηλικία και υπενθυμίζει πόσο άρρηκτα δεμένη είναι η Lancaster με την αντηλιακή προστασία και το τέλειο, χρυσαφένιο μαύρισμα.

Πραγματικά, φέτος, από τη φάση της προετοιμασίας μέχρι την επιμήκυνση του μαυρίσματος και την προστασία στη διάρκεια της ηλιοθεραπείας, η Lancaster εμπλουτίζει την ιεροτελεστία για το διάσημο μαύρισμά της με μια νέα γκάμα από φίλτρα (που εκτός από τις ακτίνες UVA & UVB, προστατεύουν και από τις υπεριώδεις ακτίνες IR!), αισθησιακές υφές και τεχνικές εφαρμογής που θα λατρέψεις. Ο καθένας μπορεί να αποκτήσει το προσωπικό του μαύρισμα. Τέλειο! 

Οι νικήτριες του διαγωνισμού  είναι: 
Γεωργία Παλαιοπούλου
Μάγδα Καπίρη - Κόκκαλη
Αγγελική Παπαχαρίση
Χριστίνα Δαγρέ
Ντίνα Ράπτη
Δήμητρα Ιατρού
Πηνελόπη Δάμου
Αγάθη Κιάθα
Αναστασία Τρίψα
Βάσω Παλαιολόγου

Συγχαρητήρια!