Διαγωνισμός: FollowMe και Celestyal Cruises σας κάνουν δώρο μια τετραήμερη κρουαζιέρα!

Ένας υπερτυχερός θα απολαύσει ένα μαγευτικό ταξίδι μαζί με ένα ακόμη άτομο στο Αιγαίο!
Διαγωνισμός: FollowMe και Celestyal Cruises σας κάνουν δώρο μια τετραήμερη κρουαζιέρα!



Το FollowMe και η Celestyal Cruises σας κάνουν δώρο τις φετινές σας διακοπές! Ένας υπερτυχερός θα κερδίσει μια τετραήμερη κρουαζιέρα δυο ατόμων στο Αιγαίο!

Με αναχώρηση τον Αύγουστο (3, 10, 17, 24, 31 Αυγούστου, δική σας επιλογή) από το Λαύριο, ο νικητής θα απολαύσει την Σύρο, το Τσεσμέ, την Κω, την Ίο και την Σαντορίνη πριν την επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά.

Η διάρκεια της κρουαζιέρας είναι 4 ημερών.

Τι εστί… Celestyal Cruises

Το Αιγαίο είναι πάντα στη μόδα και προσφέρεται για μοναδικές εμπειρίες. Ο καλύτερος τρόπος για να τις ζήσετε είναι οι 3ήμερες, 4ήμερες και 7ήμερες κρουαζιέρες «Ειδυλλιακό Αιγαίο» της Celestyal Cruises. Δεν υπάρχει πιο άνετος και πιο οικονομικός τρόπος για να επισκεφθείτε και να εξερευνήσετε πολλά νησιά σε λίγες μέρες.

Οι άνθρωποι της Celestyal Cruises έχουν φροντίσει να ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη και επιθυμία. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε πόσες ημέρες θα διαρκέσει το ταξίδι σας. Οι πιο μαγευτικοί προορισμοί σας περιμένουν.

Από την κοσμοπολίτικη Μύκονο, ως τη Μήλο με τις δαντελωτές ακτές, τη γραφική Σάμο με τα καταγάλανα νερά και την Έφεσο όπου μπορεί να επισκεφτεί κανείς με τις εκδρομές μας. Από την πανέμορφη Σαντορίνη, ως τη αρχοντική Σύρο, την Ίο, την Κω και το Τσεσμέ. Οι πιο ειδυλλιακοί προορισμοί υπόσχονται μια εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. 

Πως θα πάρετε μέρος

Το #FollowMe και η εταιρεία Celestyal Cruises χαρίζουν μετά από κλήρωση σε 1 υπερτυχερό αναγνώστη μια κρουαζιέρα 2 ατόμων, 4 ημερών στο μαγευτικό Αιγαίο. Πως; Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 27 Ιουλίου!

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε την φόρμα που ακολουθεί!

* Για περισσότερες πληροφορίες για τις τιμές και τους προορισμούς μπες στο www.celestyalcruises.com και καλές διακοπές!