Στείλαμε έναν άντρα στο I-Spa και πέρασε τέλεια! Δυο τυχεροί θα ζήσουν την εμπειρία του

Μπορείς και εσύ να κερδίσεις δώρο μια θεραπεία ila Prana Vitality massageστο Asian Ι-Spa του Intercontinental!
Στείλαμε έναν άντρα στο I-Spa και πέρασε τέλεια! Δυο τυχεροί θα ζήσουν την εμπειρία του



Το FollowMe είναι ένα αμιγώς γυναικείο site. To ξέρετε αυτό. Μέσα στον… γυναικωνίτη υπάρχει και ένας άντρας, ο Δημήτρης. Και τι σκεφτήκαμε για να τον αποζημιώσουμε για όλα τα γυναικεία θέματα που ακούει; Τον στείλαμε σε Spa!

Και αφού μας γύρισε καινούργιος και ανανεωμένος, τον βάλαμε να μας γράψει τις εμπειρίες του από το I-Spa του Intercontinental. Η αλήθεια είναι πως μας επέστρεψε άλλος άνθρωπος οπότε οι άνθρωποι του I-Spa έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Και τον λόγο παίρνει ο Δημήτρης (ναι που γράφει τις Εξομολογήσεις ενός άντρα) να μας πει τις εμπειρίες του…

Να πάρω τα πράγματα από την αρχή. Με φώναξε η Κατερίνα, η διευθύντρια μας, πριν φύγω για Ελαφόνησο (πρώτη γύρα, γιατί ξαναφεύγω) και μου λέει: «Όταν γυρίσεις σου έχω έκπληξη βρε. Θα πας στο I-Spa του Ιntercontinental να σε περιποιηθούν. Άντε τυχερέ…».

Καλά το είπε. Τυχερός και πολύ μάλιστα. Αλλά ας το αφήσουμε στην άκρη αυτό. Αφού ήρθε η μέρα του Spa (εριστικό να είσαι διακοπές μια εβδομάδα και μετά να πηγαίνεις σε Spa, αλλά…) μάζεψα τα πράγματα μου πρωί-πρωί και συναντήθηκα με τη Δανάη, την φωτογράφο μας (το καλύτερο παιδί).

«Ρε, δεν είμαι πολύ του τριψίματος. Γενικά δεν το πολυέχω», της «παραπονέθηκα» ενώ ανεβαίναμε την Συγγρού. «Άσε μας μωρέ. Άλλος άνθρωπος θα βγεις».

Και φτάνουμε στο Spa του Intercontinental...

Εκεί μας υποδέχτηκε ο υπεύθυνος του, ο κύριος Ζιλού. Ένας άνθρωπος χαμογελαστός που σου εξέπεμπε ηρεμία. Όπως άλλωστε είναι η βασική αρχή σε ένα Spa. Με ένα παγωμένο τσάι και ένα πλατύ χαμόγελο ο κύριος Ζιλού μου εξήγησε το πακέτο θεραπείας μου: Scrub, Μασάζ, καθαρισμός προσώπου. Στο τελευταίο λίγο «μαγκώθηκα», αλλά το προσπερνάω… 

Λίγο αργότερα ήρθε και η Ανθή στο λόμπι. Η Ανθή ήταν ο άνθρωπος που μου άλλαξε την γνώμη για το μασάζ. Συνομήλικη μου, με ένα μεγάλο χαμόγελο αυτομάτως με έκανε να νιώσω εμπιστοσύνη. ΟΚ, δεν είναι και το πιο απλό πράγμα να κάθεσαι να σε αγγίζει ένας ξένος. Και η Ανθή το έσβησε αυτό γρήγορα.

Επόμενος σταθμός; Τα αποδυτήρια! Σε έναν χώρο πολυτελέστατο και ζεν (έπαιζε χαλαρωτική μουσική διαρκώς) ένιωσα αμέσως οικεία και άνετα. Ναι, χρησιμοποιώ διαρκώς αυτή την λέξη γιατί αυτό ένιωσα και τις 4 περίπου ώρες μέσα στο I-Spa.

Αφού πήρα τα απαραίτητα, φόρεσα το μπουρνούζι μου και ξεκίνησα. Θα σας τα λέω ένα-ένα να μην χάσετε και εσείς την εμπειρία. Ναι, είμαι κακός αλλά… καλοπέρασα!

Scrub

Αφού φόρεσα το μαγιό μου και ξάπλωσα (να ζητήσω συγγνώμη από τη Δανάη που με κοίταγε! Sorry Δανάη μου!) η Ανθή έφτιαξε το μείγμα. Ελαιόλαδο, ζάχαρη και αιθέρια έλαια.

Πριν το οτιδήποτε, η Ανθή έβγαλε μια ζεστή πετσέτα από τον κλίβανο και την πέρασε από τις πατούσες μου. ΟΚ, τέτοιο αίσθημα δεν έχω νιώσει ξανά. Τόσο απλό και τόσο χαλαρωτικό.

Υπήρχε και ένας βαθμός δυσκολίας! Επειδή είμαι πιο άσπρος και από Σουηδό (πάνω-κάτω) είχα καεί. Με το scrub η διαδικασία ανάπλασης επιταχύνθηκε όπως μου είπε η Ανθή καθώς τα νεκρά κύτταρα είχαν φύγει.

Τα χέρια της ήταν πραγματικά σαν αέρας! Τόσο-όσο! Μάλιστα, πριν με αγγίξει σε κάποιο μέρος του σώματος, πιο πριν με ακουμπούσε πάνω από το σεντόνι.

«Γιατί το κάνεις αυτό;», την ρώτησα και η απάντηση λογικότατη «Ώστε να σου δείξω που θα σε αγγίξω μετά, για να είσαι προετοιμασμένος». Ναι, κανείς δεν θέλει να είναι γυμνός σε έναν ξένο και να μην ξέρει το μετά.

Η Ανθή δεν άντεξε και ρώτησε: Πως και στείλαμε άντρα για το πακέτο θεραπείας; Της είχε κάνει εντύπωση, όπως και στον κύριο Ζιλού. Αφενός επειδή είμαι ένας στο γραφείο και αφετέρου… εεε, ήθελα να χαλαρώσω και εγώ! Πάντως πολλοί άντρες κάνουν Spa, όπως μας είπε η Ανθή. Και από όσο μας είπε, μπορεί να είναι και περισσότεροι από τις γυναίκες! Και ένας ακόμη μύθος καταρρίφθηκε…

Αφού έγινα σαν… λουκουμάς από την ζάχαρη και το χαλάρωμα (ποοοολύ χαλάρωμα) ήρθε η ώρα για το ντουζ. Τα δωμάτια του Ι-Spa είναι όλα εξοπλισμένα με ντουζ ώστε να μην χάνεται η επαφή με το περιβάλλον.

Αφού μπήκα στο ντουζ σαν μοντέλο του Calvin Klein (Bieber who;) η Δανάη τράβηξε μερικές φωτογραφίες, μου υποσχέθηκε πως θα βρω μέχρι και νύφη, ξεπλύθηκα και κάπως έτσι τελείωσε το scrub.

Μασάζ

Αφού η Ανθή με προμήθευσε με ένα εσώρουχο μιας χρήσης λίγο άβολο (εντάξει να είμαι και ειλικρινής), ήρθε η ώρα για αυτό που τα κορίτσια στο γραφείο ήθελαν να με «σκοτώσουν»: Μασάζ!

ΟΚ, είμαι και ψηλός και χάλασε και πολύ λάδι η Ανθή. Η διαδικασία η ίδια. Η Ανθή με ρώτησε αν αντιμετωπίζω πρόβλημα υγείας. Την ρώτησα αν ο έρωτας πιάνει, μου είπε όχι, οπότε ξεκινήσαμε.

Όπως είπα και πιο πάνω, δεν είμαι πολύ του τριψίματος και της επαφής. Όπως όλοι οι άντρες, έτσι και εγώ είμαι λίγο πιο… βαρύς στις επαφές. Ε, με την Ανθή μου πέρασε. Κάθε άγγιγμα και χαλάρωμα. Είχα το κεφάλι μου στην τρύπα του κρεβατιού και πραγματικά ήταν λες και ο χρόνος ήταν σχετικός. Καλά για τη Δανάη δεν το συζητώ που κοιτούσε…

Σε σημεία που δεν πήγαινε το μυαλό μου η πίεση άλλαζε διαρκώς το πώς αισθανόμουν. Στον καρπό, στα πέλματα, στα δάχτυλα των ποδιών. Ακόμη και ένας τεράστιος «κόμπος» στην ωμοπλάτη που με πέθαινε έγινε παρελθόν μόλις της είπα το πρόβλημα μου.

Το αγαπημένο μου σημείο πάντως ήταν στο στήθος. Μου απομάκρυνε όλο το άγχος της καθημερινότητας. Λες και έφυγε ένας τόνος βάρους από πάνω μου. Φυσικά και δεν σταματήσαμε να λέμε αστεία. Η Ανθή είχε κερδίσει για μένα το μεγάλο στοίχημα: Της εμπιστοσύνης. Με ρωτούσε για μένα, ρωτούσε η Δανάη, ρωτούσαμε και εμείς με την σειρά μας ότι θέλαμε να μάθουμε.

Μετά από 55 λεπτά που εμένα μου φάνηκαν ένα τέταρτο είχαμε τελειώσει με το μασάζ. Σαν άλλος Ρόκι Μπαλμπόα φόρεσα ξανά το μπουρνούζι μου και μετά βίας (ορκίζομαι όμως) σηκώθηκα για να πάμε για τον καθαρισμό προσώπου. Τόση χαλάρωση πια…

Καθαρισμός προσώπου

Το μόνο πράγμα που φοβόμουν. Βλέπετε είχα μια άσχημη εμπειρία πόνου πιο μικρός. Οπότε η πρώτη ερώτηση μου στην Ανθή ήταν «Θα με πονέσεις;». Φυσικά η κοπέλα γέλασε μιας και είναι αστείο ένας μαντράχαλος που δεν χωρούσε καλά-καλά στο τραπέζι του μασάζ να φοβάται τον καθαρισμό. «Όχι καλέ» μου απάντησε και μεταξύ μας, με καθησύχασε.

Ο καθαρισμός γίνεται με τον ατμό. ΟΚ, δεν είμαι fan της ζέστης αλλά μπρος στα κάλλη τι είναι ο ατμός; Είχαμε όμως και προ ατμού! Με γαλάκτωμα και μασάζ στο πρόσωπο, η Ανθή μου αφαίρεσε το λάδι, ενώ μετά με scrub άγριου δαμάσκηνου μου έκανε μια ελαφριά απολέπιση.

Ένα τέταρτο στον ατμό και οι πόροι μου είχαν ανοίξει. Και ξεκίνησε ο καθαρισμός. Όχι, τελικά δεν πόνεσα ενώ ευτυχώς δεν είχα πολλά μαύρα στίγματα. Και τώρα να ζητήσω συγγνώμη από την Ανθή που είχα γένια. Δεν το ήξερα Ανθή μου!

Και για να μην νιώθω και την τεστοστερόνη μου να πέφτει, συζητήσαμε και για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού. ΟΚ, ήταν για 1 λεπτό αλλά…

Στη συνέχεια η Ανθή έφτιαχνε άλλες μάσκες. Έβαζε, έβγαζε, μυρωδιές όμορφες διαρκώς η μια διαδέχονταν την άλλη. Με τον μαγικό άργιλο να κάνει σπουδαία δουλειά, η Ανθή πήρε ένα μηχάνημα με ηλεκτρισμό (με κοψοχόλιασε) για να κλείσουμε τους πόρους.

Αφού δεν με πόνεσε ούτε αυτό (που δεν γινόταν) ήρθε η στιγμή να τελειώσουμε. 4 ώρες χαλάρωσης, περιποίησης και αναζωογόνησης είχαν φτάσει στο τέλος τους. Και αν με ρωτούσατε στην αρχή, ήμουν πολύ επιφυλακτικός. Στο τέλος ήθελα και άλλο…

Καθώς έκανα ντουζ για να φύγουμε, σκεφτόμουν ένα πράγμα: Πόσο απαραίτητο είναι να βρίσκω λίγο χρόνο για μένα. Δεν ήταν το θέμα της ομορφιάς ή του δέρματος. Το θέμα της χαλάρωσης και του στρες. Μιας μάστιγας που κουβαλάμε όλοι πλέον. Πόσο σημαντικό ήταν να βρίσκω χρόνο για να χαλαρώνω.

Ο κύριος Ζιλού μας περίμενε φεύγοντας στο λόμπι. Με ρώτησε πότε θα με ξαναδεί στο I-Spa του Intercontintental. «Σύντομα», του απάντησα. Πολύ σύντομα… Και την επόμενη φορά θα κάνω και δώρο στη Δανάη ένα πακέτο!

Στον δρόμο της επιστροφής η Δανάη με ρώτησε «Χαλάρωσες;». Δεν της απάντησα. Απλά την κοίταξα. Το κατάλαβε… Μάλιστα ακόμη και στο γραφείο η διαφορά στο πρόσωπο από τον καθαρισμό έγινε αμέσως αντιληπτή.

Αν θα πήγαινα ξανά; Αμέσως! Αν άλλαξα γνώμη για το μασάζ; Εννοείται! Και την επόμενη φορά… I-Spa στο Intercontinental! Πως όμως θα απολαύσουν 2 υπερτυχεροί 2 θεραπείες ila Prana Vitality massage 50 λεπτών; 

Πάρε μέρος στον super διαγωνισμό του FollowMe και του Asian Spa του Intercontinental

Δυο υπερτυχεροί θα κερδίσουν από μια θεραπεία ila Prana Vitality massage 50 λεπτών μετά από κλήρωση.

Το μόνο που έχεις να κάνεις για να κερδίσεις το δώρο είναι να συμπληρώσεις την φόρμα που θα βρεις παρακάτω... Το απόλυτο relaxing δώρο σε περιμένει στο Asian Spa του Intercontinental!

Photo: Δανάη Ίσαρη