Διαγωνισμός: Τα Praktiker χαρίζουν σε 3 τυχερούς από μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ!

Μπες στον διαγωνισμό μας και... Merry Xmas!
Διαγωνισμός: Τα Praktiker χαρίζουν σε 3 τυχερούς από μία δωροεπιταγή των 50 ευρώ!



Ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς με το που μπαίνουμε σε mood Χριστουγέννων και ξεκινάμε να στολίζουμε, είναι τα Praktiker, και φέτος δεν κάναμε καμία εξαίρεση, αφού ο νέος χριστουγεννιάτικος κατάλογός τους προσφέρει ολοκληρωμένες και μοναδικές προτάσεις για τις φετινές γιορτές.

Εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να φέρετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας, πρωτότυπα και χριστουγεννιάτικα tips και ιδέες, υπέροχες και πρωτότυπες προτάσεις για δώρα, αλλά και όχι μόνο!

Μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από χριστουγεννιάτικα είδηδέντρα, στολίδια και λαμπάκια- δηλαδή όλα τα Xmas must have- θα έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να δώσετε στο σπίτι σας χριστουγεννιάτικη θαλπωρή και ζεστασιά, να στρώσετε το πιο όμορφο γιορτινό τραπέζι και να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τις χριστουγεννιάτικες μαγειρικές & ζαχαροπλαστικές δημιουργίες σας.

Κι επειδή τα Χριστούγεννα είναι η καλύτερη περίοδος για να προσφέρουμε δώρα σε όσους αγαπάμε, τα Praktiker είναι εδώ για να βρείτε χρήσιμα, οικονομικά και μοναδικά δώρα για τους αγαπημένους σας: gadget & μικροσυσκευές,  ηλεκτρονικά, είδη οικιακής χρήσης & διακόσμησης, συσκευές προσωπικής φροντίδας, ποδήλατα, λευκά είδη & διακοσμητικά, κιτ εργαλείων, υλικά κατασκευών για χριστουγεννιάτικες DIY δημιουργίες, είδη για τον ελεύθερο χρόνο και πολλά άλλα.

Επίσης, τα Praktiker, ο απόλυτος DIY προορισμός και αυτά τα Χριστούγεννα, προσφέρει όλα όσα είναι απαραίτητα για εναλλακτικές και πρωτότυπες χριστουγεννιάτικες κατασκευές που θα εντυπωσιάσουν, ενώ μέσα από δημιουργικές προτάσεις θα κάνει τους DIYers να ξεχωρίσουν σκορπώντας δημιουργικότητα μέσα από τρεις μοναδικές κατασκευές.

Το καλύτερο, όμως, το κρατήσαμε για το τέλος: το FollowMe και η Praktiker Hellas χαρίζουν μετά από κλήρωση σε 3 τυχερούς αναγνώστες από μία δωροεπιταγή των €50 για χριστουγεννιάτικες αγορές από τα καταστήματα Praktiker ή το praktiker.gr! 

Εσύ δεν έχεις παρά να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό και με λίγη τύχη μπορεί πολύ σύντομα να περνάς την πόρτα ενός Praktiker κρατώντας μία δωροεπιταγή! 

Πώς θα διεκδικήσεις το δώρο σου:

✔Κανε Like και Share το post του διαγωνισμού στη σελίδα μας στο facebook!
✔ ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ O ΤΥΧΕΡΟΣ  ΠΟΥ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ 50 ΕΥΡΩ

Καλή επιτυχία! 

Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του followme.gr στο Facebook  για να βλέπεις πρώτη όλους τους διαγωνισμούς!