Μεγάλος Διαγωνισμός Sante στο Followme: Διεκδίκησε τα πιο σέξι παπούτσια των Χριστουγέννων!

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό και κέρδισε ένα υπέροχο ζευγάρι over the knee μπότες ή ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα καστόρινα μποτάκια με hot άνοιγμα στο εξωτερικό μέρος.
Μεγάλος Διαγωνισμός Sante στο Followme: Διεκδίκησε τα πιο σέξι παπούτσια των Χριστουγέννων!



Έρχονται Χριστούγεννα και επιτέλους η διάθεσή μας αλλάζει! Κάνουμε ήδη σχέδια για τις βόλτες μας στην πόλη, ονειρευόμαστε πάρτι με υπέροχα φουστάνια και ψηλά τακούνια αλλά... κάπου εκεί μας πιάνει το άγχος: Και τώρα, τι θα φορέσω; Ε, λοιπόν, γιορτινές μέρες έχουμε και σου κάνουμε ένα υπέροχο δώρο! 

Τα Sante Shoes -το πιο in fashion brand της πόλης και σίγουρα τα αγαπημένα παπούτσια των fashionistas!- και το followme.gr εξασφάλισαν για σένα τα πιο hot σχέδια της σεζόν για τις πιο εντυπωσιακές γιορτινές σου εμφανίσεις. Τα Sante Shoes έχουν ανεβάσει αισθητά τον πήχη της ποιότητας, των χρωμάτων αλλά και της εφαρμογής τω σχεδίων δίνοντας μεγάλη έμφαση στις ιδιαίτερες φόρμες που αγκαλιάζουν μαλακά το πόδι. Θέλεις να μάθεις και κάτι ακόμη πιο συναρπαστικό; Θα χορεύεις μέχρι το πρωί χωρίς να πονάνε τα πόδια σου! Ψηλά τακούνια και άνετη εφαρμογή από την στιγμή που θα φορέσεις μέχρι το ξημέρωμα; Ναι, γίνεται! 

Στο επίσημο site της Sante, www.santeshoes.com, μπορείς να δεις όλα τα σχέδια της σεζόν Φθινόπωρο - Χειμώνας και να αγοράσεις online το αγαπημένο σου ζευγάρι μέσω του e-shop. Εμείς, πάντως, διαλέξαμε για σένα τα πιο αγαπημένα μας σχέδια της χρονιάς! 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, λάβε μέρος στον διαγωνισμό και διεκδίκησε αυτό το υπέροχο δώρο: 

Ένα ζευγάρι Sante μπότες πάνω από το γόνατο από καστόρι (με τακούνι 13 εκ. και δερμάτινο πατάκι) 

ή 

Ένα ζευγάρι μποτάκια Sante από καστόρι, ανοιχτό στο έξω μέρος (με τακούνι 13 εκ., φιάπα 2.5 εκ. και πατάκι δερμάτινο).

Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του followme.gr στο Facebook ή ακολούθησε το hastag #followme4Xmas για να βλέπεις πρώτη όλους τους διαγωνισμούς! 

Διαγωνισμός followme.gr

Ο διαγωνισμός έχει τελειώσει!