Διαγωνισμός: Αγίου Βαλεντίνου και είσαι single; Δώρο 20 βιβλία με μεγάλους έρωτες!

Το Followme.gr, οι εκδόσεις Πατάκη και οι εκδόσεις Ψυχογιός κάνουν δώρο 20 βιβλία σε 10 τυχερούς με αφορμή τον έρωτα που γιορτάζει στις 14 Φεβρουαρίου!
Διαγωνισμός: Αγίου Βαλεντίνου και είσαι single; Δώρο 20 βιβλία με μεγάλους έρωτες!



Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και είσαι πάλι single; Ευκαιρία να ζήσεις έναν συγκλονιστικό έρωτα που θα σε κρατήσει ξύπνια μέχρι το ξημέρωμα! Το followme.gr, οι εκδόσεις Ψυχογιός και οι εκδόσεις Πατάκη κάνουν δώρο σε 10 τυχερούς από 2 βιβλία με έμπνευση τον έρωτα! 

20 βιβλία με συγκλονιστικές ιστορίες αγάπης είναι το καλύτερο δώρο αλλά και η καλύτερη παρέα για την πιο ιδιαίτερη γιορτή του χρόνου.

Διάβασε, ονειρεύσου και ετοιμάσου να ερωτευτείς! Πού ξέρεις, ο μεγάλος έρωτας ίσως είναι εκεί έξω και σε αναζητά. 

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συμμετοχής για να διεκδικήσετε από 2 βιβλία των εκδόσεων Ψυχογιός (Βαθύ Γαλάζιο, Βελούδινη Σάρκα) ή 2 βιβλία των Εκδόσεων Πατάκη (Σαίξπηρ για ερωτευμένους, Αν με ξεχάσεις)!

ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΣΑΡΚΑ

Για να βάλει τέλος στους εφιάλτες που τη βασανίζουν από τη δολοφονία του πατέρα της πριν από δεκάξι χρόνια, η Κατ Λέιν αποφασίζει να αντιμετωπίσει τους φόβους της και να διδάξει σε μια φυλακή της Νέας Υόρκης. Εκεί συναντά τον αλαζόνα Ουέσλι Κάρτερ, γοητευτικό και επικίνδυνο, οξυδερκή και μυστηριώδη. Στο πλαίσιο της σχέσης δασκάλας-μαθητή, η Κατ και ο Κάρτερ αναγκάζονται να αφήσουν κατά μέρος την εχθρότητα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον. Καθώς τα τείχη που έχει ορθώσει ο Κάρτερ αρχίζουν να γκρεμίζονται, η Κατ συνειδητοποιεί ότι ο άντρας αυτός κρύβει πολύ περισσότερα πίσω από τον θυμό του. Και η κατάσταση γίνεται πιο περίπλοκη μπροστά στην αδιαμφισβήτητη έλξη που τους ενώνει. Όταν ο Κάρτερ αποφυλακίζεται και η Κατ συνεχίζει να του κάνει μαθήματα, τα εμπόδια πληθαίνουν. Θα μπορέσουν να τα ξεπεράσουν και να σώσουν τη σχέση τους; Θα καταφέρουν οι φίλοι και η οικογένεια της Κατ να αποδεχτούν κάποιον με το δικό του παρελθόν; Και όταν η Κατ ανακαλύψει τον ρόλο που έπαιξε ο Κάρτερ τη νύχτα της δολοφονίας του πατέρα της, θα χωρίσουν ή θα έρθουν πιο κοντά;

ΑΝ ΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙΣ

Δυο άνθρωποι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, που συναντιούνται, χάνονται και ξαναβρίσκονται, για να ξαναχαθούν αμέσως μετά... Θα καταφέρουν ποτέ να ξαναβρούν ή να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον; Μια μικρή παραλιακή πόλη στην Κροατία, στη δεκαετία του εξήντα. Όλα αρχίζουν με μια ολοκαίνουρια τσάντα. Είναι άσπρη με μπλε ρίγες, μ’ ένα κίτρινο ψάρι στη μέση και ανήκει στη μικρή Ντόρα, της οποίας σήμερα είναι η πρώτη της μέρα στον παιδικό σταθμό. Ποτέ ως τότε δεν είχε δει ο Λούκα κάτι τόσο ωραίο! Ο πεντάχρονος γοητεύεται τόσο πολύ, που ξεχνά ν’ αναπνέει και λιποθυμά. Η Ντόρα φιλά το αναίσθητο αγόρι για να συνέλθει και γίνονται αχώριστοι οι δυο τους – μέχρι μια μέρα του Σεπτέμβρη που η Ντόρα μετακομίζει με τους γονείς της στο Παρίσι και αφήνει τον Λούκα στην Κροατία Δεκαέξι χρόνια μετά συναντιούνται στο Παρίσι. Την Ντόρα, που έχει πραγματοποιήσει το όνειρό της να γίνει ηθοποιός του θεάτρου, την παίρνουν κάποιοι φίλοι στα εγκαίνια μιας έκθεσης. Ο καλλιτέχνης είναι ο Λούκα… 

ΣΑΙΞΠΗΡ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ

Απ’ όλους τους μεγάλους συγγραφείς της παγκόσμιας λογοτεχνίας, κανένας δεν εμβάθυνε στα μυστήρια του έρωτα και δεν πραγματεύτηκε τα ζητήματα της καρδιάς από μια τόσο φωτεινή οπτική γωνία, όσο ο Σαίξπηρ. Ακόμα και σήμερα τα έργα του και τα ποιήματά του αποτελούν ισχυρό εργαλείο για να κατανοήσουμε τα πολύ βαθιά μυστικά της καρδιάς μας. Από τη σαϊτιά ως την απογοήτευση, από το πρώτο φιλί ως τον ανέφικτο έρωτα, από τον συμβιβασμό ως τη ζήλεια, το βιβλίο αυτό μας δίνει την πεμπτουσία της σαιξπηρικής γνώσης του έρωτα, προκειμένου να φωτίσει την καθημερινότητά μας και να δώσει, επιτέλους, απάντηση σε ερωτήματα όπως: Γιατί υπάρχουν άνθρωποι που ατυχούν στις αισθηματικές τους σχέσεις; Πώς θεραπεύεται η αρρώστια του έρωτα; Μπορεί ένα ειδύλλιο να κρατήσει για όλη μας τη ζωή; Ποιο είναι το μυστικό της γοητείας; Πώς καταπολεμάται η ζήλεια; Ένα γοητευτικό και απίστευτα εμψυχωτικό βιβλίο γι’ αυτούς που παίρνουν τον έρωτα στα σοβαρά...

ΒΑΘΥ ΓΑΛΑΖΙΟ

«Είσαι η μικρή Πορτοκαλένια μου!» της ψιθύρισε. Μέθυσε εκείνη από τον χυμό του ήλιου και έγειρε το κεφάλι της και δέχτηκε να γίνει σιγά σιγά η μικρή Πορτοκαλένια του. Η φωνή του την έστελνε ψηλά, πιο ψηλά κι από τους εφτά ουρανούς του ποιητή του, το πάθος του την παράσερνε. Κι όλα μαζί έγιναν ένα: ο έρωτας… Η Αλίκη προδίδει τον άντρα που αγαπάει, χαϊδεύει τις πληγές της στην αγκαλιά ενός παιδιού. Ο Γιάννης απογοητεύεται από την απόρριψη, μετατρέπει το μίσος του σε εκδίκηση. Η Χριστίνα νιώθει ευάλωτη μπροστά στον έρωτα, πληρώνει ακριβά το τίμημά του.  Ο Αλέξανδρος ταξιδεύει τα όνειρά του στα σκληρά μονοπάτια της αλήθειας. Τέσσερις ήρωες που παλεύουν με τους ανέμους της ζωής τους, με τα παιχνίδια της ψυχής τους και οδηγούνται στην κάθαρση μέσα από αλλεπάλληλες ανατροπές. Και ανάμεσά τους η αγάπη. Που υπομένει και συμπάσχει, χορεύει και τραγουδάει. Που είναι ουρανός και θάλασσα μαζί. Και γίνεται ένα. Ένα μαγευτικό βαθύ γαλάζιο.

Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του followme.gr στο Facebook για να βλέπεις πρώτη όλους τους διαγωνισμούς! 

Διαγωνισμός followme.gr

Ο διαγωνισμός έχει τελειώσει!