Διαγωνισμός: Στείλε μας την ατάκα του που σε έκανε να τον ερωτευτείς και κέρδισε μία ετήσια συνδρομή Άρλεκιν!

Γιατί όλες μας λατρεύουμε τις ιστορίες αγάπης με happy end! Όπως έγραψε μια αναγνώστριά τους, τα Άρλεκιν είναι το καλύτερο αγχολυτικό καισε ταξιδεύουν γλυκά κάθε εβδομάδα στη δίνη του έρωτα και της αληθινής αγάπης.
Διαγωνισμός: Στείλε μας την ατάκα του που σε έκανε να τον ερωτευτείς και κέρδισε μία ετήσια συνδρομή Άρλεκιν!Μετράνε 65 χρόνια σε όλο τον κόσμο και 35 στην Ελλάδα και αυτό δεν είναι τυχαίο: τα Άρλεκιν είναι ταυτισμένα με την έννοια του happy end, εκφράζουν την ανάγκη που έχουμε να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε με πάθος! 

Η πρώτη που αντιλήφθηκε αυτήν την ανάγκη, ήταν η σύζυγος του εκδότη της Harlequin, Richard Bonnycastle, Mary, η οποία το 1964 παρατήρησε την πρωτοφανή επιτυχία που σημείωναν αυτά τα «όμορφα μικρά βιβλία με το ευτυχισμένο τέλος», όπως αποκάλεσε τα αισθηματικά μυθιστορήματα που εξέδιδαν μέχρι τότε και υποστήριξε ότι θα έπρεπε να ρίξουν το βάρος του εκδοτικού τους προγράμματος σ’ αυτά. ΄Ετσι, η Harlequin, που είχε ιδρυθεί το 1949 στο Γουίνιπεγκ του Καναδά και εξέδωσε μεταξύ άλλων, τα πρώτα γυναικεία μυθιστορήματα, από το 1964 επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην έκδοση των Άρλεκιν. 

Ποια καλύτερη ευκαρία,λοιπόν, να μοιραστείς την πιο όμορφη στιγμή του δικού σου love story, από την γιορτή των ερωτευμένων!

Κάνε like στην σελίδα του followme.gr στο facebook, κάνε share την ατάκα που σου είπε όταν τον ερωτεύτηκες και μπορεί να είσαι μία από τις 3 τυχερές που θα κερδίσουν από μία συνδρομή Άρλεκιν! 

Κι αν είσαι single μην στεναχωριέσαι! Μπορείς να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό με την ατάκα που θα ήθελες να σου πει ένας άντρας απόψε! 

Τα λόγια αγάπης θα δημοσιευτούν στο followme.gr και έπειτα από κλήρωση τρεις τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν μία ετήσια, μία εξάμηνη και μία τρίμηνη συνδρομή Άρλεκιν αντίστοιχα. 

Μπες ΕΔΩ και λάβε μέρος στον διαγωνισμό τώρα! 

Kαι μην ξεχνάς! Kάνε like στη σελίδα του followme.gr στο Facebook για να βλέπεις πρώτη όλους τους διαγωνισμούς!