Διαγωνισμός: Τα δοκιμάσαμε, ξετρελαθήκαμε, σας τα χαρίζουμε! Δώρο τα δύο πιο stylish Bitter Coco καφτάνια του καλοκαιριού!

Τα δοκιμάσαμε, ξετρελαθήκαμε, σας τα χαρίζουμε!
 Διαγωνισμός: Τα δοκιμάσαμε, ξετρελαθήκαμε, σας τα χαρίζουμε! Δώρο τα δύο πιο stylish Bitter Coco καφτάνια του καλοκαιριού!



Μόλις έφτασαν στα γραφεία μας τα πιο trendy καφτάνια για το καλοκαίρι! Τα δοκιμάσαμε, μας άρεσαν πολύ, σκεφτήκαμε πόσο ωραία θα είναι πάνω από τα μαγιό μας στην παραλία, με τζιν σορτσάκια στην βόλτα ή με παντλόνι και σανδάλια στην πόλη! Ακόμη και για σέξι βραδινές εμφανίσεις είναι τέλεια επιλογή (αν δεις την υφή των υφασμάτων θα καταλάβεις)... Και ενώ τα δοκιμάζαμε και κάναμε σχέδια, είχαμε μια ωραία ιδέα: Να σας τα χαρίσουμε! Λάβε τώρα μέρος στον διαγωνισμό να διεκδικήσεις ένα από αυτά τα δύο υπέροχα και super stylish καφτάνια. Ευχαριστούμε Bitter Coco! 

Η BITTER COCO, είναι ένα νέο αποκλειστικά καλοκαιρινό luxury resort wear brand, το οποίο δημιουργήθηκε το 2015. Τα multi wearable σχέδια του brand με minimal αισθητική και loose γραμμές αποτελούν τα must-haves για τη γυναικεία σιλουέτα που θέλει να συνδυάσει τη κομψότητα και την άνεση στις διακοπές της.

Eμπνευσμένη από τη σύγχρονη εκδοχή του ελληνικού στοιχείου σε συνδυασμό με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, δημιουργεί chic & simple σχέδια που έχουν τη δυναμική να υποστηρίξουν ένα all day Grecian resort outfit. H Resort Collection αποτελείται από υψηλής ποιότητας υφάσματα, κατά κύριο λόγο από φυσικές ίνες, όπως βαμβάκι, λινό, crochet δαντέλες καθώς και μετάξι. Επιπλέον, η δημιουργική ομάδα του brand εμπλουτίζει τη συλλογή και με μια σειρά από exclusive printed patterns. Όλη η Resort Collection σχεδιάζεται και κατασκευάζεται αποκλειστικά στην Αθήνα με στόχο την καλύτερη ποιότητα φινιρίσματος!

Η holiday lifestyle συλλογή είναι διαθέσιμη σε exclusive retail points και resort hotel boutiques τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, επισκεφτείτε το site της BITTER COCO.

Πώς θα διεκδικήσεις το δώρο σου:

Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις εδώ και κάνε μας follow στο post του διαγωνισμού στο Facebook ΕΔΩ!

ή

Κάνε like και mention δύο φίλες σου στο Instagram: Followme.gr για να λάβετε μέρος όλες μαζί στην κλήρωση. Τέλειο; 

Καλή επιτυχία κορίτσια! 

Διαγωνισμός followme.gr

Ο διαγωνισμός έχει τελειώσει!