#FollowMe στον πιο γιορτινό διαγωνισμό: Κάνε like και κέρδισε το γούρι για το 2015 από την ΚΚ Jewelry Lab

Τέσσερις τυχερές θα κερδίσουν τα μοναδικά δώρα που εξασφαλίσαμε για τις αναγνώστριες του #FollowMe.
#FollowMe στον πιο γιορτινό διαγωνισμό: Κάνε like και κέρδισε το γούρι για το 2015 από την ΚΚ Jewelry Lab



Καινούριος χρόνος χωρίς lucky charm δεν γίνεται! Γίνε εσύ μία από τις 4 τυχερές που θα κερδίσουν ένα από τα γούρια της KK Jewelry Lab για το 2015 (γούρι μεταγιόν με κορδόνι από ασήμι (2) και γούρι βραχιόλι με κορδόνι από ασήμι (2), του brand που συστήνεται στο κοινό με εξαιρετικά κοσμήματα, νέα αισθητική αντίληψη και αδιαπραγμάτευτη ποιότητα.

Το βέλος συνδυάζει το λατινικό V με την επίτευξη του στόχου και της επιτυχίας και σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα του brand στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιίας.

Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις τα μοναδικά δώρα που εξασφαλίσαμε για εσένα και δεν θα θέλεις να αποχωρίζεσαι στιγμή από πάνω σου.
Κάνε like στη σελίδα του #Follow Me στο Facebook και μπες στην κλήρωση για να αποκτήσεις το υπέροχο γούρι για το 2015 από την KK Jewelry Lab.
Μπες εδώ και διεκδίκησε το δώρο σου!

Το βέλος, το γούρι της KK Jewelry Lab για το 2015, συνδυάζει το λατινικό V με την επίτευξη του στόχου και της επιτυχίας και σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα του brand στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιίας.

Στην ΚΚ Jewelry Lab όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, με πιστοποιημένα υλικά, ενώ η κατασκευή τους επιβλέπεται από έμπειρους, εξειδικευμένους τεχνίτες, σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους∙ από τη στιγμή της επιλογής των πρώτων υλών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

ΚΚ Jewelry Lab    
Αδάνων 8, Βύρωνας
 2107661595
http://kkjewelrylab.com
KK Jewelry Lab
www.facebook.com/KK.Jewelry.Lab