Διαγωνισμός #followme.gr για να κερδίσεις τη νέα σειρά περιποίησης Aussie Miracle Shine!

#followme.gr για να κερδίσεις τη νέα σειρά περιποίησης Aussie Miracle Shine για εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά σου!
Διαγωνισμός #followme.gr για να κερδίσεις τη νέα σειρά περιποίησης Aussie Miracle Shine!



5 τυχερές που θα κάνουν follow το διαγωνισμό θα κερδίσουν από μια σειρά περιποίησης για τα μαλλιά. Το νέο Aussie Miracle Shine είναι ακριβώς αυτό-μια δόση από την λιακάδα του ήλιου σ’ ένα  μπουκάλι και εγγυάται εκτυφλωτική λάμψη. Αν έχεις θαμπά, αδύναμα και κουρασμένα μαλλιά επένδυσε στη σειρά Aussie Miracle Shine και γίνε και εσύ ένα από τα λαμπερά Aussie Girls! Κάνε like στην επίσημη σελίδα του #FollowMe στο facebook και πάρε τώρα μέρος στον διαγωνισμό.

Η  συγκεκριμένη σειρά περιποίησης μαλλιών Aussie Miracle Shine αποτελείται από το σαμπουάν, το conditioner και τη μάσκα εντατικής θεραπείας  3 λεπτών που ενδείκνυται για ταλαιπωρημένα και θαμπά μαλλιά. Τα μικρά μυστικά όπλα της αυστραλέζικης κληρονομιάς των συγκεκριμένων προϊόντων  που κρύβονται μέσα στο μπουκάλι είναι η μοναδική σκόνη μαργαριταριού και το αυστραλέζικο τζίνσενγκ , ό,τι καλύτερο  για να αιχμαλωτίσεις αυτή την λάμψη.

Για να πάρεις μέρος θα πρέπει να σχολιάσεις το post του διαγωνισμού μας στο facebook χρησιμοποιώντας και το hashtag #followmecontest. Για να δεις το post πάτησε ΕΔΩ.

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου και οι πέντε νικήτριες θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα (inbox) για τις λεπτομέρειες παραλαβής του δώρου τους.

Για να δείτε του όρους τους διαγωνισμού πατήστε εδώ.